Oldal frissítése

MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 N42 Ivory 30ml

4 890 Ft

MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 N42 Ivory 30ml

Olyan készítményt keresel, amely tökéletesen elfed minden bőrhibát? Akkor a híres MAX FACTOR alapozót imádni fogod. A jól ismert MAX FACTOR pumpás alapozó könnyedén felvihető az arcra. Folyékony textúrájának köszönhetően könnyen szétkenhető. Világos tónusú, tehát világos bőrre kitűnő választás. Ez az alapozó hosszantartó fedéssel rendelkezik. Ugyanakkor az arcod az UV-sugaraktól is védve lesz, ráadásul nem csak a forró nyári napokon. Ez a nagyszerű alapozó közepes fedésű. Nem szereted, ha fénylik a bőröd? Akkor próbáld ki ezt a mattító alapozót. Bármilyen bőrtípusra használható. Amennyiben szereted a vegán kozmetikumokat, akkor ezt az alapozót egyenesen neked találták ki.

MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3in1 SPF20 N42 Ivory 30ml alapozó főbb jellemzői

  • Az SPF fényvédő faktor véd az UV sugárzástól
  • Ez az alapozó közepes fedésű
  • Állaga: folyékony
  • Mattító hatás
  • MAX FACTOR alapozójának kapacitása: 30 ml
  • Könnyen alkalmazkodik minden bőrtípushoz
  • Világos bőrre

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETIKON, PVP, METHIKON, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, ETILÉN/METAKRILÁT KOPOLIMER, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, TRIHIDROXISZTEARIN, SILICA, SODIUM BENZOATE, SZINTETIKUS VIASZ, POLIGLICERIN-4 IZOSZTEARÁT, CETIL PEG/PPG-10/1 DIMETIKON, HEXIL-LAURÁT, IZOPROPIL-TITÁNTRIIZOSZTEARÁT, ETILÉNBRASSZILÁT, POLYETHYLENE, [TARTALMAZHAT/PEUT CONTENIR/+/-: TITÁN-DIOXID (CI 77891), VAS-OXIDOK (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, SPF védőfaktor
Hatás Mattító, Hosszantartó

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO7701
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616303999360

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10