Oldal frissítése

MAX FACTOR Colour Elixir Lipstick 130 Mulberry 4g

5 5 értékelés
Leárazás -14 %
2 410 Ft 2 790 Ft

MAX FACTOR Colour Elixir Lipstick 130 Mulberry 4g

Az ápolt ajkak kiemelik az arc szépségét. Egy kiváló minőségű, jól megválasztott rúzs hozzátesz az igényes megjelenéshez. A jó minőségű MAX FACTOR rúzs gazdagon pigmentált és teljes fedést biztosít, és egy réteg is elég ahhoz, hogy ne látszódjon a természetes ajakszín. 24 óra ideig tart ki, így nem szükséges túl gyakran újrakenni. Mivel krémes az állaga, könnyű felkenni az ajkakra. Ha szereted, ha nagyobbak az ajkaid, válaszd ezt a csillogó típust, amely optikailag növeli az ajkakat. Nemcsak színezi, hanem hidratálja is az ajkakat. Ha azt szeretnéd, hogy a szélek határozottak legyenek, használj mellé kontúrceruzát. A remek Burgundi MAX FACTOR rúzs tökéletesen illeni fog az ajkadhoz.

Rúzs MAX FACTOR Colour Elixir Lipstick 130 Mulberry 4g ...

A nagyszerű MAX FACTOR Colour Elixir Lipstick 130 Mulberry 4g rúzs fontosabb tulajdonságai

  • A kiváló MAX FACTOR rúzs kiemeli a megjelenésed és magabiztossá tesz
  • Gazdagon pigmentált és teljesen fed
  • Tartóssága: 24 óra
  • A krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető
  • Optikailag nagyobbnak tűnő ajkak a csillogásnak köszönhetően
  • Hidratáló hatással rendelkezik
  • A remek MAX FACTOR rúzs színe burgundi

Összetétel

RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, IZOPROPIL-IZOSZTEARÁT, MICA, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, PARAFFIN, ACETILÁLT LANOLIN, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) VIASZ/CIRE DE CANDELILLA, SQUALANE, CETIL ALCHOL, CETIL-LAKTÁT, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARFUM/FRAGRANCE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CERA MICROCRISTALLINA/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/ CIRE MICROCRISTALLINE, ASZKORBIL-PALMITÁT, LAUROIL-LIZIN, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, SERICA POR/SELYEMPOR/POUDRE DE SOIE, MALTODEXTRIN, COCOS NUCIFERA (KÓKUSZDIÓ) OLAJ, SILICA, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, SZINTETIKUS VIASZ, PROPYLPARABEN, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, ALOE BARBADENSIS LEVÉLKIVONAT, RETINIL-PALMITÁT, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, BHT, CAMELLIA SINENSIS LEVÉLKIVONAT, TOKOFEROL, [TARTALMAZHAT/ PEUT CONTENIR/+/-: VASOXIDOK (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FD&C YELLOW NO. 6 ALUMINIUM LAKE (CI 15985), D&C RED NO. 21 ALUMINIUM LAKE (CI 45380), D&C RED NO. 27 ALUMINIUM LAKE (CI 45410), RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), FD&C BLUE NO. 1 ALUMINIUM LAKE (CI 42090), FD&C YELLOW NO. 5 LAKE (CI 19140), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), D&C ORANGE NO. 5 (CI 45370)]

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Krémes, Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Burgundi

Üzemidő

Üzemidő 24 óra

Tömeg

Tömeg 4 g (0 kg)
Kód:  DEKO6584
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614227902237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15