Oldal frissítése

MAX FACTOR 2000 Calorie 170 Nectar Punch 4,4ml

3 290 Ft

MAX FACTOR 2000 Calorie 170 Nectar Punch 4,4ml

A MAX FACTOR 2000 Calorie szájfény teltebb ajkakat varázsol. Gazdag és sima textúrájával tűnik ki, ami miatt nem ragad. Hialuronsavat, avokádó- és jojobaolajat tartalmaz, aminek köszönhetően az ajkakat is ápolja és egész nap hidratálja. Egy mozdulattal az ajkak tükörhatású ragyogó fényt kapnak . A fényesség könnyen felvihető egy extra nagy applikátorral, amely közvetlenül átöleli őket. A MAX FACTOR 2000 Calorie szájfény ragyogóbbá teszi az ajkakat és vaníliás tej illatát kölcsönzi nekik.

MAX FACTOR 2000 Calorie 170 Nectar Punch 4,4 ml

MAX FACTOR 2000 Calorie 170 Nectar Punch szájfény, 4,4 ml - főbb jellemzők

  • A fényesség teltebb ajkakat biztosít
  • Gazdag és sima textúrájával tűnik ki
  • Hialuronsavat, avokádó- és jojobaolajat tartalmaz
  • Táplálja az ajkakat, és egész nap hidratálja azokat
  • A MAX FACTOR 2000 Calorie gloss egyszerűen felvihető egy extra nagy applikátorral
  • Vaníliás tej illatát kölcsönzi az ajkaknak

Összetétel

POLYBUTENE, TRIOKTIL-DODECIL-CITRÁT, KÓKUSZ-KAPRILÁT/KAPARÁT, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SQUALANE, DI-PPG-3 MIRISTIL-ÉTER ADIPÁT, TRIDECYL TRIMELLITATE, SZINTETIKUS VIASZ, RICINUS COMMUNIS (RICINUS) MAGOLAJ, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, AROMA/ÍZ, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, TOKOFERIL-ACETÁT, SODIUM HYALURONATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, HIDROGÉNÁLT RICINUSOLAJ, SILICA, LIMONENE, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [TALÁLHATNAK/PEUT CONTENIR/+/-: TITÁN-DIOXID (CI 77891)].

Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Barna

Űrtartalom

Űrtartalom 4,4 ml
Kód:  DEKO7671
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616305243256

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20