Oldal frissítése

MAX FACTOR 2000 Calorie 105 Berry Sorbet 4,4ml

3 290 Ft

MAX FACTOR 2000 Calorie 105 Berry Sorbet 4,4ml

A MAX FACTOR 2000 Calorie szájfény teltebb ajkakat varázsol. Figyelemre méltó, gazdag és sima textúrával örvendeztet meg, ráadásul nem ragad. Hialuronsavat, avokádó- és jojobaolajat tartalmaz, aminek köszönhetően az ajkakat is ápolja és egész nap hidratálja. Egy mozdulattal az ajkak tükörhatású ragyogó fényt kapnak. A szájfény könnyen felvihető egy extra nagy applikátorral, amely közvetlenül éri a bőrt. A MAX FACTOR 2000 Calorie szájfény ragyogóbbá teszi az ajkakat és vaníliás tej illatát kölcsönzi nekik.

MAX FACTOR 2000 Calorie 105 Berry Sorbet 4,4 ml

Főbb jellemzők - MAX FACTOR 2000 Calorie 105 Berry Sorbet szájfény 4,4 ml

  • A fényesség teltebb ajkakat biztosít
  • Gazdag és sima textúrájával tűnik ki
  • Hialuronsavat, avokádót és jojobaolajat tartalmaz
  • Táplálja az ajkakat, és egész nap hidratálja azokat
  • A MAX FACTOR 2000 Calorie gloss egyszerűen felvihető egy extra nagy applikátorral
  • Vaníliás tej illatát kölcsönzi az ajkaknak

Összetétel

POLYBUTENE, TRIOKTIL-DODECIL-CITRÁT, KÓKUSZ-KAPRILÁT/KAPARÁT, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SQUALANE, DI-PPG-3 MIRISTIL-ÉTER ADIPÁT, TRIDECYL TRIMELLITATE, SZINTETIKUS VIASZ, RICINUS COMMUNIS (RICINUS) MAGOLAJ, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, AROMA/ÍZ, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, HIDROGÉNEZETT NÖVÉNYI OLAJ, TOKOFERIL-ACETÁT, SODIUM HYALURONATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, HIDROGÉNÁLT RICINUSOLAJ, SILICA, LIMONENE, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [TALÁLHATNAK/PEUT CONTENIR/+/-: TITÁN-DIOXID (CI 77891)].

Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín

Űrtartalom

Űrtartalom 4,4 ml
Kód:  DEKO7670
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616305243331

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10