Oldal frissítése

Mattel Fisher Price - állítható magasságú

Kiegészítők a termékhez

Mattel Fisher Price - állítható magasságú

A Fisher-Price zöld-fehér műanyag etetőszék előnye, hogy együtt nő a gyermekkel. Két fajta magassági fokozat és három fajta távolsági beállítás közül választhat a gyermek teste és a tálca között. Ez a funkció rendkívül hasznos lehet főleg etetéskor vagy, ha egyedül szeretnénk hagyni gyermekünket.

A fehér tálca különböző típusú élelmiszerek és poharak elhelyezésére alkalmas szekciókra van osztva. Az étkezéshez akár így tálakra sem lesz szükségünk. A tálca ugyanakkor üléshuzatként is funkcionál. Az ülés sima felületének köszönhetően nem kell aggódnod a megbúvó morzsák miatt, mindemellett az könnyen tisztítható, a tálca pedig mosogatógépben mosható.
Színek:
Zöld-Fehér
A termék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK (2009. június 18.) irányelvének továbbá összhangban áll a cseh szabályozásokkal. Mindemellett CE- megfelelőségi nyilatkozattal ellátott.

 

Paraméterek

Tulajdnságok és kiegészítők

Pozíciók száma 2
Kód:  HRAa6607
Termékszám:  887961278514

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20