Oldal frissítése

MATRIX Style Link Volume Builder Volume Mousse 250 ml

5 1 értékelés

MATRIX Style Link Volume Builder Volume Mousse 250 ml

A hajad nem rendelkezik elegendő volumennel, fáradt és lapos? Ezt a problémát könnyedén megoldja ez a hajhab! A termék könnyű és selymes textúrája egyszerűen felvihető a hajra, és azonnal hatni kezd. A termék használatával a hajad láthatóan dús, természetes és egészséges megjelenésű, fixált és kellemes illatú lesz. A hab felvitele után a haj formázása is sokkal könnyebb lesz. A termék emellett biztosítja a hajszálak frissességét és ápoltságát is. Használd ezt az egyedülálló készítményt a dúsabb hajért!

Fontos tulajdonságok

  • Azonnali volument ad a hajnak
  • Nem terheli a hajszálakat
  • Természetes megjelenést biztosít
  • Nem tapad, és nem hagy maradékokat a hajban
  • A fixálás foka 3 az 5-ből

Alkalmazás:
Használat előtt felrázandó. Vidd fel a terméket a nedves hajadra, majd szárítsd meg.
Összetétel:
Aqua / Water / Eau, VP/VA Copolymer, Isobutane, Propylene Glycol, Propane, VP/Acrylates/Lauryl Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Crotonic Acid/Vinyl C8-12 Isoalkyl Esters/VA/BIS-Vinyldimethicone Crosspolymer, Parfum / Fragrance, Aminomethyl Propanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2919
Termékszám:  884486179371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05