Oldal frissítése

MATRIX Biolage FullDensity Stemoxydine kúra 10x6 ml

Szuper ár
6 290 Ft

MATRIX Biolage FullDensity Stemoxydine kúra 10x6 ml

Azok közé az emberek közé tartozik, akiknek gondot okot a haj elvékonyodása? Van megoldásunk az Ön számára! Az intenzív 3 hónapos kezelés támogatja az őssejteket, így az inaktív hajhagymák újra aktívvá válnak. Már egy kezelés alatt, több mint 1000 hajhagymát aktiválhat. A kúra regenerálja a hajhagymákat, hajszálakat és azok végeit. Az eredmény dúsabb, egészségesebb és védett haj. A védőréteg növeli a hajszálak átmérőjét, és csökkenti a haj károsodását, így a haj kellemes, dús hatásúvá válik. Jelentősen csökkenti a hajtöredezést. Tegye egészségessé, gyönyörűvé és dússá haját, próbálja ki a Matrix Biolage FullDensity Stemoxydine hajkúrát!

Aktív összetevők

  • Stemoxydine - felébreszti a szőrtüszőket nyugalmi állapotukból, elősegíti a haj növekedését

Fontos jellemzők

  • Helyreállítja a haj dússágát
  • Erősíti és kondicionálja a hajszálakat
  • 3 hónapos használat több mint 1000 hajhagymát aktivál, így segítve a haj növekedését
  • Felfrissíti a fejbőrt
  • Biztosítja az optimális környezetet fejbőr számára az erősebb hajnövekedésért
  • Jelentősen csökkenti a haj töredezettségét

Alkalmazás:
Alkalmazza a nedves vagy száraz hajra és koncentráljon a leginkább sérült területekre. Gyengéden masszírozza be a készítményt. Ne öblítse le! Használja minden nap 3 hónapon át, a kúrát 2x egy évben tanácsos ismételni. A maximális hatás érdekében, kombinálja más FullDensity termékekkel. 
Összetevők:

Alcohol Denat., Aqua/Water, Diethyllutidinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Safflower Glucoside, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Tocopherol, BHT, Soium Citrate, Parfum/Fragrance.

 
Kód:  KSVL2932
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630716681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15