Oldal frissítése

MARVIS Sinuous Lili 75 ml

3 190 Ft

MARVIS Sinuous Lili 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A szuper MARVIS fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik arról, hogy minden nap megfelelő fogápolásban legyen részed. A fogszuvasodásra hajlamosabb egyének örülni fognak a magasabb aminfluorid-tartalomnak, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A hozzáadott fluorid véd a fogszuvasodástól. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. A szuper MARVIS fogkrém térfogata činí 75 ml. A kellemes gyógynövényes íz az unalmas kötelezettséget a napi rutin kellemes részévé teszi. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a mennyei MARVIS fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A kiváló MARVIS Sinuous Lili 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános MARVIS fogkrém remek megoldás a mindennapi fogápoláshoz
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • Az összetevők között a fluorid is megtalálható
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A fogmosást élménnyé varázsolja a fogkrém gyógynövényes íze
  • A finom MARVIS fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Kalcium-karbonát, Glycerin, Aqua (víz / víz), Hydrated Silica, Aroma (íz), Xylitol, Cellulose Gum, Nátrium-lauril-szulfát, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyógynövényes
Kód:  ZUB2101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395112814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20