Oldal frissítése

MARVIS Kissing Rose 75 ml

3 190 Ft

MARVIS Kissing Rose 75 ml

Annak érdekében, hogy a fogkrém a legjobb hatást fejtse ki, keress olyan készítményt, amely a te saját igényeidnek a leginkább megfelel. A remek MARVIS fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A hozzáadott fluorid védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Érdemes minden nap használni a fogkrémet fogaid és ínyed egészsége érdekében. A remek MARVIS fogkrém térfogata je 75 ml. A remek gyógynövényes íz kellemes ízt hagy a szájban a fogmosás befejezése után is. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a szuper MARVIS fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

A nagyszerű MARVIS Kissing Rose 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • Az általános MARVIS fogkrém remek választás a szokásos napi szájápoláshoz
  • Hatékony formulája megakadályozza a fogszuvasodást
  • Elégedett leszel a fluoriddal
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém gyógynövényes íze
  • A nagyszerű MARVIS fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Xylitol, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydroxycitronellal, Farnesol.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyógynövényes
Kód:  ZUB2100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395112807

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05