Oldal frissítése

MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml

3 190 Ft

MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű MARVIS fogkrém a normál típusú készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolás sikerességéről. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amely hatására csökken a baktériumok száma, így elkerülhető a fogszuvasodás kialakulása. A hozzáadott fluorid hatékonyan előzi meg a fogszuvasodást. Ínyed és fogaid is egészségesek lesznek, ha napi rendszerességgel használod. A szuper MARVIS fogkrém űrtartalma je 75 ml. A mennyei gyógynövényes íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a szuper MARVIS fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

A kiváló MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • Az univerzális MARVIS fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • Elégedett leszel a fluoriddal
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A szájápolást igazi élménnyé varázsolja a fogkrém gyógynövényes íze
  • A finom MARVIS fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Kalcium-karbonát, Glycerin, Aqua (víz / víz), Hydrated Silica, Aroma (íz), Xylitol, Cellulose Gum, Nátrium-lauril-szulfát, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Benzil-alkohol.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyógynövényes
Kód:  ZUB2099
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395112821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10