Oldal frissítése

MANDUCA FIRST PureCotton Dark Grey

53 990 Ft

MANDUCA FIRST PureCotton Dark Grey

A babák a szüleik társaságában találják meg a legnagyobb nyugalmat és biztonságot. Ha szeretnéd a babát könnyedén magaddal vinni, ezt a hordozót kínáljuk a neves Manduca gyártól, amely 3 hónapos kortól ajánlott a gyerekek számára. Remek megoldás arra, hogy a babát hason, háton és csípőn hordozd. Ha elöl hordozol, folyamatos kapcsolatot tarthatsz a babával. A háti hordozó állni vagy ülni tudástól használható. A csípőn való hordozás az egyik legrégebbi és legelterjedtebb hordozási forma. A babahordozóval könnyebb cipelni a babádat, mert a baba súlya egyenletesen oszlik el rajtad. Azért készült, hogy a maximális teherbírása 20 kg legyen. A következő képezi a babahordozó részét: kapucni, újszülött betét és párnázott pántok.

Babahordozó MANDUCA FIRST PureCotton Dark Grey Lifestyle
Babahordozó MANDUCA FIRST PureCotton Dark Grey Lifestyle

A hasznos MANDUCA FIRST PureCotton Dark Grey babahordozó fontosabb jellemzői

  • A praktikus Manduca babahordozó lehetővé teszi, hogy a babádat magaddal vidd, és a kezed szabadon maradjon
  • Úgy készült, hogy a gyerekedet hason, háton és csípőn lehessen hordozni
  • A kisbaba maximális súlya 20 kg lehet
  • A babahordozóban a babák 3 hónapos kortól hordhatók
  • Beállítható derékpánt, ennek köszönhetően a baba kényelmesen fog ülni
  • A hordozó ergonomikus kialakítása támogatja a gyermek megfelelő fejlődését
  • Nagyobb gyermekek esetében az átlapolható hátpántok kényelmesek
  • Ki tudod mosni a mosógépben, így egyszerűen lehet tisztán tartani

Mindeketten gyorsan megszokjátok a babahordozót a babáddal

A kitűnő Manduca babahordozó nagyszerű alternatívája lehet egy klasszikus babakocsinak. Az állítható derékpánt segítségével a baba mindig kényelmesen fogja érezni magát.. A kialakítása ergonomikus, amely szerepet játszik a baba megfelelő fejlődésében. Az ideális testhelyzetben ülnek majd a babahordozóban a babák az ergonomikus kialakításnak hála, így minimálisra csökkenhet a csípő- és gerincdeformitások kockázata. A háton a pántok keresztezhetők, ami nagy segítség, ha nehezebb gyereket hordozol.

A babahordozó további, lenyűgöző funkciói

A kitűnő Manduca babahordozó többek között támogatja a kötődés kialakulását a szülő és a gyerek között, illetve népszerű funkcióival kényelmes viseletet biztosít. A párnázott hevederek maximális kényelmet biztosítanak a baba hordozásakor, ami miatt nem fogsz kellemetlen nyomást érezni. Rendelkezik praktikus kapucnival, amely védi a gyereket, ha süt, ha esik, ha fúj. Az újszülött betét sem hiányzik a csomagból. Úgy tervezték, hogy segítsen fenntartani a baba helyes helyzetét a kezdetektől fogva. Az újszülöttek számára tervezett Manduca babahordozó kiváló megtámasztást nyújt a gyerek hátának, ami elengedhetetlen, ha még nem ül a baba önállóan.

Paraméterek

Típus

Típus Babahordozó

Rendeltetés

Ajánlott Fiúknak és lányoknak

Kor

Ajánlott 3 hónapos kortól

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 20 kg

Hordozó pozíció

Hordozható Hason, Háton, Csípőn

Tulajdonságok

Tulajdonságok Újszülöttek számára megfelelő kialakítás, Ergonomikus kialakítás, Keresztezhető hátsó pántok, Mosógépben mosható
Felszerelés Kapucni, Újszülött betét, Párnázott pántok
Állítható Derékpánt

Szín

Szín Szürke

Babahordozó méretei

Derékpánt max. hossza 140 cm

Tömeg

Tömeg 680 g
Kód:  BABY18461
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4250371704038

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05