Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mamibot W120

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mamibot W120

A Mamibot W120 vákuumos ablaktisztítóval könnyű az ablaktisztítás, mindenféle vastagságú közepes és nagy méretű ablakokhoz tervezték, illetve más sima felületekhez is. Mindent beállíthatsz az okostelefonoddal vagy a készletben található távirányító segítségével. A vákuumos tisztító navigációs technológiát alkalmaz a leghatékonyabb tisztítási útvonal kialakításához, csendes működésének hála pedig szinte észrevehetetlen. A vákuumos tisztító előnye továbbá, hogy felismeri a széleket, így tehát a Mamibot készüléke a keret nélküli ablakokon is jól működik. Nem szükséges aggódnod az áramkimaradás miatt sem, ugyanis a W120 függőleges helyzetben 20 percig a helyén marad.


A Mamibot W120 robot ablaktisztító főbb jellemzői

  • Bármilyen típusú és vastagságú sima felületet megtisztít
  • A W120 igazán csendes működésű, erős szívó ventilátorral rendelkezik
  • Élérzékelők a problémamentes tisztításhoz a keret nélküli ablakokon is
  • A Mamibot W120 figyelmeztető vizuális- és hangjelzéseket nyújt
  • A W120 navigációs technológia kiválasztja a leghatékonyabb tisztítási útvonalat
  • Amikor végzett, automatikusan visszatér az eredeti pozíciójába
  • A tartalék akkumulátorral a Mamibot W120 áramszünet esetén akár 20 percig függőleges helyzetben marad
  • Vezérlés okostelefon vagy távirányító segítségével
  • W120 robot ablaktisztító elegáns fehér megjelenéssel
  • A csomag két kiváló minőségű és finom mikroszálas törlőt tartalmaz

A Mamibot W120 kiválasztja a legjobb útvonalat

A fejlett mesterséges intelligencia technológiája már a kevésbé kedvelt ablaktisztításban is jelen van. A Mamibot W120 robot vákuumos ablaktisztítóval többé már nem szükséges rettegned a tavaszi nagytakarítástól. Olyan tulajdonságokkal érkezik, mint például a beépített navigációs technológiának köszönhető leghatékonyabb tisztítási útvonal automatikus kiválasztása, így mindig a lehető legjobb végeredményeket nyújtja. Képes függőleges és vízszintes irányban is mozogni. A Mamibot W120 robot automatikusan visszatér az eredeti pozíciójába ahonnan indult, amikor végzett a tisztítással.

Mamibot W120 tartalék akkumulátorral vészhelyzet esetére

A Mamibot W120 robot tisztítót nemcsak az otthonod megtisztítására alkalmazhatod, ideális választás bármilyen vastagságú közepes vagy nagy méretű kereskedelmi egységek ablakaihoz is. A Mamibot W120 emellett alkalmas az olyan sima felületekre, mint például a márvány. Csendes működésével és maximum 65 dB-es zajszintjével egyáltalán nem zavar majd. Egyedülálló formatervezésével a vákuumos tisztító könnyedén odafér a szélekhez és a sarkakhoz. A Mamibot W120 automatikusan felismeri a széleket, tehát megbízhatóan azonosítja, hogy éppen egy keret nélküli, vagy egy keretezett ablakon dolgozik. Ezekkel az érzékelőkkel akadályozza meg a készülék leesését. Még egy áramkimaradás esetén sem kell fájnia a fejednek, hiszen a Mamibot W120 készülékét tartalék akkumulátor védi, ennek hála függőleges helyzetben további 20 percen át az adott felületen marad. A szennyeződéseket 2 mikroszálas törlővel távolítja el, 2,5 perc alatt 1 m2-es sebességgel.

Könnyen elindítható még távolról is

A Mamibot W120 vákuumos tisztító használata egyáltalán nem bonyolult. Csak annyi a dolgod, hogy megnyomod a készüléken található gombot, a Mamibot W120 pedig máris készen áll a munkára. Az érintésmentes indításhoz használhatod a távirányítót is 15 méteres hatótávolságig illetve az okostelefonos Mamibot Life alkalmazást is. Ezt az alkalmazást maga a Mamibot márka fejlesztette ki, hogy a robot vákuumos tisztító használata a lehető legkellemesebb legyen.

Csomag tartalma

A Mamibot W120 robotporszívó csomagjában megtalálható:

  • Töltőadapter
  • Távirányító
  • Hosszabbító
  • 2 × mikroszálas törlő
  • Biztonsági kötél
  • Rövid útmutató


Paraméterek

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobilalkalmazással

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus, Vezetékes
Működési idő 20 perc

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter
További kiegészítők Törlőruha, Kábel hosszabbító

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 65 dB(A)

Típus

Típus Robot

Tulajdonságok

Tömeg 1 450 g
Akkumulátor kapacitás 20 perc
Kód:  MAMVO249
Termékszám:  W120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15