Oldal frissítése

Makeup Revolution I Love Makeup Hearts Blusher Peachy Keen Heart

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Makeup Revolution I Love Makeup Hearts Blusher Peachy Keen Heart


A szív alakú romantikus pirosító a sminked utolsó simítása. Természetes árnyalatot biztosíthatsz vele az arcodnak, finom színezéssel, hogy ne tűnj sápadtnak. Ez a csodás szív egy olyan arcpirosító, amellyel az angyalian bájos arcod érzékivé és szenvedélyessé válhat!
A pirosító egy rózsaszín szívben található, ezért nagyszerű ajándék, különösen a lányok és a fiatal nők számára. Az egyedülálló 3D-s arcpirosítóval elérheted a megfelelő árnyalatot. A tökéletes és friss megjelenés érdekében a pirosító irizál, tehát nagyon természetes megjelenést nyújt a bőrön. A smink ragyogóvá teszi az arcot, kiemeli a természetes és fiatalos szépségét. Mutasd meg érzékiséged, és ne hagyd, hogy a szabályok visszatartsanak!
Használat:
Vidd fel az arcodra pirosító ecsettel az arc kontúrjainak hangsúlyozásához.
Kiszerelés:
10 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Élénkítő

Konzisztencia

Konzisztencia Por

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín, Arany
Kód:  KSDE0622
Termékszám:  5029066027009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15