Oldal frissítése

LUMENE Valo tisztító esszencia 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMENE Valo tisztító esszencia 30 ml

A LUMENE Valo exkluzív arcemulzió jelentős hidratálást biztosít a bőrnek, emellett pedig rendkívüli, természetes ragyogást nyújt. Az új, továbbfejlesztett összetétele a sarkvidéki szeder antioxidánst illetve C és E-vitaminokat tartalmaz, amely tartósan világosítja az arcbőrt bármilyen bőrtípusról is legyen szó. A sarkvidéki forrásvízzel és a kétféle hialuronsavval együtt ellátja a bőrt a szükséges hidratálással és azonnali védelmet garantál a bőrnek. A LUMENE világosító esszencia visszaadja a bőr fiatalos megjelenését, továbbá gondoskodik a sima és selymesen puha, bőrhibák nélküli arcbőrről. A termék 89%-a természetes összetevőkből áll, amely magában foglalja a tiszta sarkvidéki forrásvizet is.

A LUMENE Valo arcemulzió főbb tulajdonságai

  • LUMENE Valo arcemulzió természetes alapanyagokból
  • tökéletesen hidratálja és világosítja a bőrt
  • sarkvidéki szedret és sarkvidéki forrásvizet tartalmaz 
  • egyedi összetétele kétféle hialuronsavval készült
  • a LUMENE világosító esszencia visszaállítja a fiatalos megjelenést
  • revitalizálja a matt és fáradt arcbőrt

Alkalmaz:
Vigyél fel 4-5 csepp emulziót minden nap az alaposan megtisztított arc és nyak területére. Fordíts kiemelt figyelmet a kisebb bőrhibákra. A legjobb eredmények érdekében azt ajánljuk, hogy használd együtt a többi Valo termékkel.

Összetétel:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Extract, Phenoxyethanol, Betaine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Saccharide Isomerate, Ascorbyl Glucoside, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Anhydroxylitol, Trehalose, Urea, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Xylitol,Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Adenosine, Pentylene Glycol, Serine, Citric Acid, Algin, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Potassium Phosphate, Limonene, Linalool, Citral, Parfum (Fragrance)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Kód:  KSPL2177
Termékszám:  6412600802252
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10