Oldal frissítése

LUMENE Valo Éjszakai világosító krém 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMENE Valo Éjszakai világosító krém 50 ml

A Lumene Valo éjszakai fényes éjszakai fényesítő krém 87% -os természetes összetevőkkel nagyon gyengéd a bőrére. Segíti a bőr megvilágítását, hidratálását, sima és revitalizálását, gondosan kiválasztott összetételének köszönhetően, a sarkvidéki szeder, a fruszian, az A, a C, az E, a B3 és a B5 olajok formájában. Tartalmaz továbbá hialuronsavat és sarkvidéki forrásvizet is . Ez a kombináció biztosítja a bőr számára a szükséges fényerőt és frissességet. A termék nagyon előnyös, nagyon könnyű alkalmazás, nagyon könnyű szerkezetű és gyors felszívódás. Csomag tartalma 50 ml.

A Lumene Valo Overnight Bride fő jellemzői, 50 ml

  • Éjszakai hidratáló krém kristálytiszta sarkvidéki vízzel
  • Arckrém A, C, E, B3 és B5 vitaminokkal
  • Regenerálja, hidratálja, élénkíti, felfrissíti, felújítja
  • Hialuronsav, brokkoliolaj, sarkvidéki szederkivonat
  • Könnyen felszívódik
  • Egyszerű alkalmazás
  • Nem hagy zsíros filmet
  • Csomag tartalma 50 ml

Összetétel:
AQUA (VÍZ), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND), HIDROGENÁLT POLYDECENE, OLUS OIL (növényi olaj), GLYCERIN, CETEARYL ALKOHOL, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, OLEYL ERUCATE, CETYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, NIACINAMIDE, PEG-100 STEARATE, RUBUS chamaemorus (mocsári) magolaj, RUBUS chamaemorus (eperfa) SEED EXTRACT, fenoxi-etanol, hidrogénezett olívaolaj, cetearil-glükozid, propilheptil-CAPRYLATE, tokoferil-acetát, Olea europaea (olíva) FRUIT OIL propándiol, Hippophae rhamnoides (homoktövis) OIL, Akrilátok / C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, etil-hexil-glicerin, allantoin, Olea europaea (olívaolaj) Olajszappanok, lecitin, tokoferol, PEG-8, xantángumi, CAPRYLYL GLYCOL, magnézium-aszkorbil-foszfát, retinil-palmitát, ALGAE EXTRACT, nátrium-hialuronát, LACTIC ACID , Nátrium-hidrogén-oxid, nátrium-benzoát, nátrium-klorid, aszkorbil-palmit, szőlőborsó, glükóz, aszkorbinsav, chondrisz-krisztus (karagén), citromsav, HELIANTHUS ANNU US (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (RÓZÁR) LEAF EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, PARFUM (FRAGRANCE).

Használat:
Alkalmazza a tiszta bőrre, és hagyja, hogy éjszaka működjön.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Kevert, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Zsíros, Normál, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL2179
Termékszám:  6412600802283
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10