Oldal frissítése

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml

Egészségesebb és ragyogóbb megjelenést szeretnél bőrödnek? Akkor a LUMENE Harmonia Nutri-Recharging revitalizáló szérum ideális lesz számodra, hiszen a bőrt alapvető tápanyagokkal látja el. A LUMENE Harmonia olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kalcium, a szelén, a magnézium és a cink, amelyek táplálják a bőrt és fiatalos megjelenéssel ruházzák fel. Ezen túlmenően a szérum sarkvidéki forrásvíz tartalma hidratálja a bőrt, amely így rugalmas marad.

 

A Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing szérum legfontosabb jellemzői

  • alapvető tápanyagokkal látja el a bőrt
  • a Lumene Harmonia szérum tiszta sarkvidéki forrásvizet tartalmaz
  • hidratálja és frissíti a bőrt
  • antioxidánsokat és tápanyagokat tartalmaz
  • a Lumene Nutri-Recharging minden szükséges ásványi anyaggal ellátja a bőrt
  • 98% -ban tisztán természetes összetevőket tartalmaz
  • 100% természetes illat

Aktív összetevők:

  • Északi chaga vagyis hamvaskéreg gomba - A nyírfák északi részén növekvő szivacs gomba, az antioxidánsok leggazdagabb forrása a Földön, amely erős tápláló és méregtelenítő hatású.
  • Sarkvidéki forrásvíz- A finn Lappföld legtisztább forrásaiból származik, alacsony pH-értékkel, amely pozitív hatással van a bőrre.
  • Nyírfalé- intenzíven hidratálja még a legszárazabb bőrt is, revitalizál, ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag.

Alkalmazása:
Klasszikus szérumként a megtisztított arcra vidd fel a hidratáló krém előtt, illetve intenzív ápolás részeként is alkalmazhatod, amikor a bőr rendkívül érzékeny és száraz. Ekkor keverj össze 2-3 csepp szérumot hidratáló krémeddel.

Összetétel:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, GLYCERIN, DECYL OLEATE, INONOTUS OBLIQUUS (CHAGA) EXTRACT, EMPETRUM NIGRUM (BLACK CROWBERRY) FRUIT JUICE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, BETAINE, CAPRYLYL GLYCOL, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM LEVULINATE, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM ANISATE, LACTIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, PULLULAN, XANTHAN GUM, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, SILICA, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, PARFUM (FRAGRANCE).

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító
Kód:  PLK537
Termékszám:  6412600817126

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20