Oldal frissítése

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask 75 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask 75 ml

Aggódsz az egészségtelen bőr miatt, és regisztrálja a bőr halvány megjelenését? Ezekkel a problémákkal a 75 ml-es LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask biztosítja a bőrt, hogy hatékonyan tisztítsa meg, méregtelenítse és visszaszerezze az elveszett egyensúlyt. A maszk sűrű konzisztenciát mutat a földi mikrorészecskékkel, amelyek alaposan tisztítják a bőrt. Mindez a gondosan válogatott összetételnek köszönhető, amely bio-ásványi anyagokat (magnézium és cink), B és E vitaminokat, antioxidánsokat és lipideket tartalmaz. A LUMENE mélytisztító maszk valódi bomba az északi szivacs gomba, egy szuperétel, amely az egyik legerősebb antioxidáns a földön, és a maszk is finn tőzeggel gazdagodik. A LUMENE maszk 98% -ban természetes összetevőket tartalmaz, és 100% -ban természetes illatú. A Harmonia sorozat alapvető táplálkozást biztosít a bőrnek, és az abban rejlő újító összetevők visszanyerik az elveszett egyensúlyt és az egészséges megjelenést.

A LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Tisztító Tőzegmaszk legfontosabb jellemzői

  • Az arcmaszk felbecsülhetetlen segítséget nyújt a száraz és egészségtelen bőr számára
  • 98% -ban természetes összetevőket tartalmaz, és 100% -ban természetes illatú
  • A bőr alaposan megtisztítja a bőrt a földes mikrorészecskék sűrűségének köszönhetően
  • Biológiai ásványi anyagokat, antioxidánsokat, lipideket és B és E vitaminokat tartalmaz
  • LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Tisztító Tőzeg A bőr méregteleníti, megnyugtatja és visszaadja az elveszett egyensúlyt
  • A mélytisztító maszk gyöngye az északi szivacs gomba és a finn tőzeg

Használat:
Alkalmazza a maszkot a bőr tisztításához, hagyja 5-10 percig, majd öblítse le meleg vízzel. A még jobb hatások érdekében javasoljuk a maszk használatát a szaunában.

Összetétel:
Aqua (víz), tőzeg, kaolin, betain, cetearil-alkohol, glicerin, butirospermum parkii (shea) vaj, oktiltodecil-mirisztát, avena sativa-zabmag-cetil-alkohol cetearil-glükozid inootus obliquus kivonat, empetrum nigrum fekete ropogós gyümölcslé, ribes nigrum ( fekete ribizli) magolaj, rozmarinus officinalis (rozmaring) levélkivonat, helianthus annuus, napraforgóolaj, fenoxi-etanol, etilhexil-glicerin, propándiol, hidroxi-etil-cellulóz, xantángumi, limonén, geraniol, linalool, citronellol, parfüm (illat).
Ez az összetevő lista változhat, kérjük, ellenőrizze az összetevők listáját a megvásárolt termék csomagolásából

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás, Kevert

Hatás

Hatás Tápláló, Tisztító
Kód:  PLK540
Termékszám:  6412600817157

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05