Oldal frissítése

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Intense Moisturizer 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Intense Moisturizer 50 ml

Száraz és vöröses bőrön szenved, és regisztrálja a bőr egészségtelen megjelenését? Ezekkel a problémákkal az 50 ml-es LUMEN Harmonia Nutri-Recharging intenzív hidratáló a bőr számára kellemes, ami hidratálja, táplálja, méregteleníti és revitalizálja a bőrt. A krém nagyban elősegíti a természetes bőr hidratálódását a nap folyamán, és segít enyhíteni a vörösséget . Mindez az ásványi anyagok (magnézium, szelén, kalcium és cink), az A, B és E vitaminok, antioxidánsok és lipidek gondosan kiválasztott összetételének köszönhetően. Az igazi LUMENE bőrkrém egy északi szivacs gomba, egy szuperétel, amely a Föld egyik legerősebb antioxidánsja. A krém 98% -ban természetes összetevőket tartalmaz, és 100% -ban természetes illatú. A Harmonia sorozat alapvető táplálkozást biztosít a bőrnek, és az abban rejlő újító összetevők visszanyerik az elveszett egyensúlyt és az egészséges megjelenést.

A LUMENE Harmonia Nutri-Recharging intenzív hidratáló fő jellemzői

  • A bőrkrém felbecsülhetetlen segítséget nyújt a száraz és érzékeny bőr számára
  • 98% -ban természetes összetevőket tartalmaz, és 100% -ban természetes illatú
  • A bőr krém hidratálja, táplálja, méregteleníti és revitalizálja a bőrt
  • Ásványi anyagokat, antioxidánsokat, lipideket és A, B és E vitaminokat tartalmaz
  • A LUMENE Harmonia Nutri-Recharging intenzív hidratáló természetes bőr hidratálást biztosít a nap folyamán, hogy segítsen enyhíteni a vörösséget
  • A tejszín gyöngyszeme az északi szivacs gomba
  • A LUMENE krém alapvető táplálkozást biztosít
  • A természetes alapanyagok majdnem 100% -a egészséges és friss megjelenést biztosít a bőrnek, teljesebb és puhaabb lesz

Használat:
Vigye fel a krémet szárazra, tiszta bőrre, óvatosan rázza fel és hagyja elnyelni.

Összetétel:
Aqua (víz), oktil-dódecil-mirisztát, glicerin, hidrogénezett olívaolaj lauril-észterek, cetearil-oliva, dikapril-karbonát, prunus amygdalus dulcis (édes mandulaolaj), simmondsia chinensis (jojoba) magolaj, szorbitán-oliva, propándiol, avena sativa olaj, inonotus obliquus (chaga) kivonat, empetrum nigrum (fekete crowberry) gyümölcslé, cetil-palmitát, szorbitánpálma, levulinát-nátrium, kapril-glikol, nátrium-anizát, tokoferol, etil-hexil-glicerin, gumi, fenoxi-etanol, alkohol, hidrolizált hialuronsav, nátrium-fitát, helianthus annuus (napraforgó) ) magolaj, bioszacharid gumi-1, rosmarinus officinalis (rozmaring) levélkivonat, sorbanát limonén, geraniol, linalool, citronellol, citrál, parfüm)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK538
Termékszám:  6412600817133

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15