Oldal frissítése

LOVELA White - 1,625 kg (13 mosás)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA White - 1,625 kg (13 mosás)

Minden gondoskodó anya igyekszik a lehető leggyengédebb mosószert használni kisgyermeke érzékeny bőrére. A LOVELA White pont ilyen termék, amely hipoallergén kialakítással rendelkezik, kifejezetten fehér ruhákhoz.

Főbb jellemzői

  • Mosópor fehér babaruhákhoz
  • Gyengéd mind gyermekek, mind felnőttek érzékeny bőréhez
  • A gyermek első napjától kezdve használható
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz optikai fehérítőt, sem mesterséges színezéket
  • Exkluzív minőségű, hipoallergén összetétel
  • Kellemes és finom illat
  • Speciális kifejlesztett formula kifejezetten babaruhákhoz

Hipoallergén mosópor babaruhákhoz

A Lovela kiváló mosószere hatékonyan tisztítja ki a koszos babaruhákat, beleértve a ruhapelenkát is. Mivel a termék hipoallergén, a mosószer nem csak kisgyermekek, hanem ekcémára hajlamos felnőttek számára is ideális. A Lengyel Intézet ezért felelős ága is különböző teszteléseknek vette alá a terméket, amelynek eredménye pozítivnak mutatkozott. A termék nem tartalmaz optikai fehérítőket, enzimeket és mesterséges színezőanyagokat sem. A ruhákból tökéletesen kiöblíthető, illata finom parfümös, amely nem irritálja a bőrt. Mind kézi, mind gépi mosásnál alkalmazható. 

Hozzávalók:
15% vagy több, de kevesebb, mint 30% zeolit, 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% nemionos felületaktív anyag, oxigén-alapú fehérítőszer, kevesebb, mint 5% szappan, polikarboxilátok, anionos felületaktív anyagok, parfümök.

Óvintézkedésre vonatkozó előírások:
Gyermekektől távol tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék címkéjét vagy flakonját. Használat után alapos kézmosás ajánlott.

Szembe kerülés esetén: perceken keresztül tartó, alapos öblítés ajánlott. Kontaktlencse viselés esetén azok azonnali eltávolítása szükséges. Ha a szemirritáció fennmarad, mindenképpen javasolt orvoshoz fordulni a problémával. 

Lenyelés esetén: Ha nem érzed jól magad, azonnal látogass el egy orvoshoz, vagy toxikológiai központba.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Ruha színe Fehér ruhákhoz
Tulajdonságok Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 13
Kód:  PPR263
Termékszám:  5900627009071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10