Oldal frissítése

LOVELA Color Powder 3,25 kg mosópor (26 mosás)

4,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Color Powder 3,25 kg mosópor (26 mosás)

Gondoskodó anya akar lenni,  szeretné megvédeni a  baba érzékeny bőrét környezetbarát termékek használatával? Ezek egyike ez a szép színes mosópor, amely kifejezetten egy hipoallergén termék, színes babaruhák mosására.

Főbb jellemzők:

  • Mosópor gyerekeknek
  • Gyengéd, megvédi az érzékeny bőrt, gyermekek és a felnőttek számára is
  • Kezdve az első naptól a gyermekek életében
  • dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz optikai fehérítőt, mesterséges színezéket
  • Hipoallergén összetétel exkluzív minőséggel párosítva
  • Kellemes és finom illat
  • Javított készítmény kifejezetten gyermek ruházatokra

Hipoallergén mosópor a bébiruhák számára

A szép színű por könnyen megbirkózik a gyermekek szennyesével. Mossa ki és távolítsa ki a szennyeződéseket. Ez hipoallergén mosópor alkalmas érzékeny bőrre, és nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára, akik hajlamosak az ekcéma. A port teszteltük  az anya és a gyermek Intézet által, mely pozitív véleményt adott ki a termékről. A mosószer tartalmaz optikai fehérítőket, enzimeket és mesterséges színezőt is.  Finom illattal rendelkezik. A mosópor alkalmas gépi ésé kézi mosásra is.

szeres:
15% vagy több, de kevesebb, mint 30 tömeg% zeolitot, 5% vagy több, de kevesebb, mint 15 tömeg% nemionos felületaktív anyagok, oxigéntartalmú fehérítőszer, kevesebb, mint 5% szappan, polikarboxilátok, anionos felületaktív anyagok, parfümök.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:
Tartsuk távol a gyermekektől. Az orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Kezelésére alaposan kezet kell mosni.

HA SZEMBE kerül: Óvatos öblítés néhány percig vízzel. Kontaktlencsék eltávolítása, ha van, és ez könnyen eltávolítható. Az öblítés folytatása. Ha még mindig irritációt: orvosi ellátást kell kérni / figyelem.

Lenyelés esetén: Ha nem érzi jól magát, forduljon toxikológiai központhoz, vagy orvoshoz.

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 26
Kód:  PPR266
Termékszám:  5900627037807

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10