Oldal frissítése

LOVELA Color mosópor 1,625 kg (13 mosás)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Color mosópor 1,625 kg (13 mosás)

Minden gondoskodó anya csakis a leggyengédebb készítményeket használja a baba érzékeny bőre miatt. Az egyik ilyen készítmény a Lovela Color mosószer, amely egy speciális hipoallergén termék, ami a gyermekek színes ruháinak mosására alkalmas.

A Lovela Color mosópor, 1625 kg főbb jellemzői

  • Egy mosópor a gyermekek színes ruháinak mosásához
  • Kíméletes a gyermekek és a felnőttek érzékeny bőréhez
  • A gyermek első napjától használható
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz optikai fehérítőt és mesterséges színezékeket sem
  • Hipoallergén összetétele exkluzív minőségű
  • Kellemes és finom illat
  • A javított összetétele kifejezetten a gyermekek ruhájához alkalmas

Hipoallergén mosópor a gyermekek ruháihoz

A Lovela Color mosószer könnyedén megbirkózik a gyermekek szennyesével. Elbánik a makacs szennyeződésekkel is. Hipoallergén, ezért nem csak a gyermekek, de az olyan felőttek érzékeny bőréhez is alkalmas, akik hajlamosak az ekcémára. A mosóport a lengyel Anya és gyermek intézet is tesztelte, amely pozitív eredményt hozott. A mosópor nem tartalmaz optikai fehérítőket, enzimeket és mesterséges színezékeket sem. Könnyen kiöblíthető. Emellett finom illatú, amely nem irritáló. Automata mosógépekhez és kézi mosáshoz egyaránt alkalmas.

Összetevők:
15% vagy több, de kevesebb, mint 30% zeolit, 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% nemionos felületaktív anyagok, oxigén alapú fehérítőszer, kevesebb, mint 5% szappan, polikarboxilátok, anionos felületaktív anyagok, parfümök.

Óvintézkedésre vonatkozó utasítások:
Tartsd távol a gyermekektől. Ha orvosi ellátásra lenne szükség, vidd magaddal a termék csomagolását vagy címkéjét. A termék használata után alaposan moss kezet.
HA SZEMBE KERÜL: Pár percen keresztül, óvatosan öblítsd ki bő vízzel. Ha kontaktlencsét viselsz, és könnyen ki tudod venni, akkor vedd ki. Folytasd a kiöblítést. Ha az irritáció továbbra is fennáll, kérj orvosi segítséget/ellátást.
LENYELÉS ESETÉN: Ha nem érzed jól magad, fordulj a toxikolódiai információs központhoz vagy az orvosodhoz.

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 13
Kód:  PPR264
Termékszám:  5900627022780

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05