Oldal frissítése

LORENAY Szett vízi játékkal - Pókember 300 ml

5 390 Ft

LORENAY Szett vízi játékkal - Pókember 300 ml

Örvendeztesd meg fiadat, öccsédet vagy unokádat egy kozmetikai ajándékkészlettel. A LORENAY Pókemberszettben találsz egy 2in1 terméket, amely sampon és tusfürdő szerepét is betölti, valamint egy vízben használható játékot. Minden a népszerű Pókember designt viseli magán. A termékek egy díszdobozban vannak elhelyezve, amelyen a hős pókhálóban látható. Ha gyermeked rajongójaPókembernek, ez a készlet nagyszerű ajándék lesz. A LORENAY Pókember készlet 3 éves kortól alkalmas fiúknak és lányoknak egyaránt.

A LORENAY Pókember vízi játékkészlet főbb jellemzői

  • ALORENAY Pókembertusfürdőt és sampont tartalmaz 2in1 és vizes játékot
  • A termékeket díszdobozban tároljuk
  • A kozmetikai készlet a következőkre jellemző kialakításúPókember
  • A szett kiváló ajándék
  • LORENAY Pókember készlet vizes játékkal 3 éves kortól gyermekeknek készült

Összetétel

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFOACETÁT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PARUM (ILLAT), PEG-150 DISZTEARÁT, DMDM HIDANTOIN, PEG-80 SZORBITÁN-LAURÁT, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, JODOPROPINIL-BUTIL-KARBAMÁT, TOCOPHERYL ACETATE, RETINIL-PALMITÁT

Paraméterek

Típus

Típus Gyerek

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Habfürdő, Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  VBAL8918
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8412428025589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10