Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control 150 ml

4,5 2 értékelés
6 690 Ft

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control 150 ml

A L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control egy speciális gélszerű formula, amely természetes fényt és egyedi simaságot biztosít a hajnak. Ez a termék ideális a rendetlen, vastagszálú, illetve göndör haj lesimításához.  24 órán keresztül védi a hajat a nedvességtől. A krém UV-szűrőt tartalmaz, amely megvédi a hajat a napfény káros hatásaitól.

A krémnek enyhe fixáló képessége van, amely finoman rögzíti a hajat, de természetes rugalmasságot és lágyságot biztosít. Védi a hajat a szabad gyököktől, és egyedülálló módon tartja kordában a rakoncátlan tincseket. Alkalmazd nedves hajra. A sima frizura kialakításához a hajat meg kell szárítani, de a haj levegőn is szárítható a használata után.  Adj a frizurádnak egy igazán természetes megjelenést!
A rögzítés foka:
2
Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Használat:
Vigyél fel 1-2 mogyorónyi terméket a mosott, törülközővel szárított hajra.Egyenletesen oszlasd el a hajszálakon a hajtövektől a hajvégekig. A sima haj elérése érdekében szárítsd meg a hajad. Ha csak a rakoncátlan tincseket kívánod megzabolázni, akkor hagyd, hogy megszáradjon magától a hajad.
Kiszerelés:
150 ml


Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája L'Oréal Professionnel
Modellsorozat Tecni Art

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Haj típusa

Haj típusa Rakoncátlan és töredező

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Rögzítés szöge

Tartás Fixáló hatás nélkül

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen
Kód:  KSVL2465
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30166189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20