Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Masque 250 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Masque 250 ml

Kényeztesd szőke hajkoronádat a különleges L'Oréal Expert Series maszkkal, ami tökéletes gondoskodást nyújt számára. Biztosítja hajad a szükséges tápanyagokat, ragyogóvá és kellemesen simává varázsolja. A regeneráló krémmaszkkal minden szőke haj ragyogni fog. Hajad nem csak friss, élettel teli megjelenésű lesz, hanem sokkal könnyebben fésülhető is. Mindez az Acai bogyó kivonatot tartalmazó egyedi receptúrának köszönhető, ami táplálja és selymessé teszi a hajszálakat, miközben megóvja őket a sérülésektől. A L'Oréal hajmaszkkal egy lépést haladhatsz előre a hajápolásban, amitől nagyszerűen fogod majd érezni magad.

A L'Oréal Professionnel Serie Expert Blodifier (250 ml) hajmaszk legfontosabb jellemzői

  • A krémes, regeneráló maszk óvja a hajat
  • Táplálja, ragyogóvá és selymessé varázsolja a hajat 
  • A hajmaszk Acai bogyó kivonatot tartalmaz
  • A tápláló maszkkal hajad könnyen kifésülhető lesz
  • A L'Oréal hajmaszk egyéb Blondifier termékekkel kombinálható

Használata:
Vidd fel a maszkot a törölközőszáraz hajra, fésüld meg, és hagyd 3- 5 percig hatni, majd alaposan öblítsd le. A tökéletes hajkorona érdekében a maszkot egyéb Blondifier termékekkel használd, hetente egyszer. Szembe kerülés esetén azonnal öblítsd ki.

Összetevők:
Aqua/ víz, Cetearyl Alcohol, Behentrimmonium Chloride, Cetylesters, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Isopropyl Alcohol, Benzoic Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Citronellol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Euterpe Oleracea Fruit Extract, maltodextrin, Parfum/ illatanyag.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás
Kód:  KSVL3614
Termékszám:  3474636628933

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20