Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Profib Recreate Mask 720 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Profib Recreate Mask 720 ml

Gondoskodj az elgyengült hajad tökéletes ápolásáról a L'Oréal hajmaszk segítségével. A Re-Create helyreállító hajmaszk friss, hosszan tartó energiával látja el ha megfáradt hajkoronádat. A termék alkalmas a természetes, színezett vagy melírozott hajra. Helyreállítja a hőkezelésnek, tartós hajegyenesítésnek vagy káros környezeti hatásoknak kitett hajat. Az APTYL 100 technológiájú hajmaszk feltölti a hajat a haj számáraszükséges életerővel. Emellett gondoskodik a hajvégekről is, megakadályozza azok töredezettségét. Hajmosás után a hajad puha és ragyogóan fényes lesz. A Pro Fiber sampon segítségével nagyszerű és egészséges megjelenésű hajat érhetsz el.

A L'Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create, 720 ml hajmaszk legfontosabb jellemzői

  • Helyreállító és hajegyenesítő hajmaszk hosszan tartó hatással
  • A termék APTYL 100 technológiát tartalmaz
  • A hajmaszk alkalmas a természetes, festett vagy melírozott hajra
  • A hajvégápoló maszk ideális a hajformázásnak, tartós hajegyenesítésnek vagy káros hatásoknak kitett hajra
  • A termék megelőzi a töredezett hajvégeket
  • A haj puha és fényes lesz a mosás után
  • Térfogata 720 ml

Technológia és hatóanyagok

Az APTYL 100 egy olyan molekuláris komplexum, amely két molekula egyedülálló kombinációjának köszönhetően belülről, illetve a haj felületén is regenerálja a hajszálakat. Másik előnyös és kivételes tulajdonsága, hogy igazán hosszú ideig képes a sérült hajszálakhoz tapadni. Emellett vonzza a Pro Fiber sampon aktív összetevőit, amely elősegíti a haj regenerálódását.

Az Aminoszilán mélyen behatol a hajba és megerősíti annak szerkezetét.

A kationos polimer a haj felületén hat, helyreállítja és kisimítja a hajat, puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.

Használat:
Vidd fel a hajmaszkot a benedvesített hajra és hagyd azt hatni 5 percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Aminopropyl Triethoxysilane, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Lactic Acid, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetyl Esters, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Phenoxyethanol, Citrid cid, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Polyguaternium-6, Isopropyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, CI77007/Ultramarines,Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Silica, Limonene, Linalool, Parfum/Fragrance. C212705/2.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 720 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3638
Termékszám:  3474636599806

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15