Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Profib Reconst Mask 720 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Profib Reconst Mask 720 ml

Add meg a hajadnak a lehető legjobb ápolást a L'Oréal márkával. A Reconstuct hajmaszk ideális segítség a többszörös intenzív kezelésnek kitett sérült haj számára. Jelentős hidratálást, gyengéd tisztítást és ragyogó fényt kölcsönöz a szőkített és világos színűre festett hajnak. Egyedülálló összetételének és az APTYL 100 technológiának köszönhetően láthatóan regenerálja és megerősíti a hajat, illetve helyreállítja a töredezett hajvégeket. Ennek eredményeként a hajad könnyed, rugalmas és nagyszerű lesz a Pro Fiber hajmaszk által.

A L'Oréal Pro Fiber Reconstruct 720 ml hajmaszk legfontosabb jellemzői

  • A sampon alkalmas az intenzív kezelésnek kitett sérült hajra
  • A termék segít a szőkített és világos színűre festett hajon
  • A Pro Fiber sampon hidratálja a hajat
  • A termék egyedülálló összetevőket és APTYL 100 technológiát tartalmaz
  • Hajvégápoló maszk
  • A sampon regenerálja és megerősíti a hajat
  • A haj könnyed, fényes és rugalmas lesz a mosás után
  • Térfogata 720 ml

Egyedi recept és hajmaszk alkalmazás

Az APTYL 100 technológia egy olyan molekuláris komplexum, amely két molekula egyedülálló kombinációjának köszönhetően belülről, illetve a haj felületén is regenerálja a hajszálakat. Másik előnyös és kivételes tulajdonsága, hogy igazán hosszú ideig képes a sérült hajszálakhoz tapadni. Emellett vonzza a Pro Fiber sampon aktív összetevőit, amely akár hat héten keresztül is kifejti a hatását a hajon.

Az Aminoszilán mélyen behatol a hajba és megerősíti annak szerkezetét.

A kationos polimer a haj felületén hat, helyreállítja és kisimítja a hajat, puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.

Használat:
Vidd fel a hajmaszkot a benedvesített hajra és hagyd azt hatni 5 percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Aminopropyl Triethoxysilane, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Cetyl Alcohol, Lactic Acid, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetyl Esters, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Citrid Acid, Polyguaternium-6, Behentrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, CI 77007/Ultramarines, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Trideceth-6, Isopropyl Alcohol,BenzylBenzoate, CHlorhexidine Digluconate, CI15850/Red 7, Silica, Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance, C213326/1


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 720 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3634
Termékszám:  3474636599769

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05