Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer hajkondicionáló 200 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Infrocer hajkondicionáló 200 ml

A L’OÉRAL LOREAL PROFESSIONEL Serie Expert Infrocer Conditioning 200 ml-es hajkondicionálót kifejezetten a töredezésre hajlamos haj megfelelő ápolása érdekében fejlesztették ki. A haj már az első használat után megerősödik, és rugalmasabbá válik. A sampon ellátja a hajat szükséges tápanyagokkal, és hidratálással. Megelőzi a haj hullását és töredezését, miközben erőssebbé és ellenállóbbá teszi azt. A sampon további előnye, hogy a kifésülést, és a haj kezelhetőségét is megkönnyíti. Egyedülálló, B6-tal és biotinnal gazdagított formulája serkenti az egészséges hajnövekedést. Kényeztesd a hajad az egyedülálló ápolást biztosító L’ORÉAL PROFESSIONEL Serie Expert Infrocer hajkondicionálóval az ellenálló, és egészséges megjelenésű hajért!


Aktív hatóanyagai:

  • A B6-vitamin segít megelőzni a hajhullást, és elősegíti a haj egészséges növekedését. Hidratálja, megerősíti, és dússá varázsolja a hajat.
  • A B-komplex részét képező  biotin megelőzi a haj töredezését és hullását, miközben erősebbé, és ellenállóbbá teszi a hajat.

Használata:
Alkalmazd a hajkondicionálót közvetlenül nedves hajon. Hagyd hatni rövid ideig, majd vízzel alaposan öblítsd ki.


Hajtípus:
A termék töredezésre hajlamos, gyenge hajra alkalmas.
Ajánlott:
Nők számára
Űrtartalom:
200 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3380
Termékszám:  3474636483976

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20