Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Sculpte 150 ml

4,6 26 értékelés
6 490 Ft

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Sculpte 150 ml

A férfiak számára készült  ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Sculpte segítségével könnyedén belőhető és fixálható a kívánt frizura. Megfelel modellezés számára is, a strukturált, avagy "gyűrött" hatás elérésére. Friss, elegáns, férfias illatú. A különleges alapanyagoknak köszönhetően nem csak rögzíti a hajat, de táplálja és erősíti is azt.
Haj típus:
Alkalmas minden férfi hajtípusra.
Alkalmazás:
Oszlass el egy kis mennyiséget tenyereiden, majd vidd fel száraz vagy nedves hajra. Kend el egyenletesen, vagy csupán a különálló tincsekre, hogy elérd a kellő hatást.
Tartalom:
150 ml

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL0718
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630160897

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15