Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 7.D/7.W 30 ml

4,9 72 értékelés
4 890 Ft

ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 7.D/7.W 30 ml

Az első multifunkcionális bőrfényesítő alapozó a L'ORÉAL-tól, amely folyadék alapú. Nagyon könnyű és tökéletesen alkalmazkodik az Ön bőréhez. A továbbfejlesztett pigmentekkel szépen ragyogó és tökéletesen egységes bőrt eredményez. Nem csupán tökéletesen illeszkedik a bőrre, hanem hihetetlenül ki is emeli. Nem csak kívülről fejti ki hatását, hanem belülről is ápolja a bőrt. Az alapozó különösen hasznos, ha ki akarja emelni bőre finom ragyogását.  A terméket használhatja, mint egy alapozót, vagy összekeverheti más sminkekkel, hogy a smink a lehető legtöbbet hozza ki bőréből. Nagyon látványos eredményt fog elérni, főleg amikor olyan helyeken jár, ahol természetes a fény.

A smink nagy előnye, hogy nagyon helytakarékos, méretének köszönhetően elfér még a legkisebb kézitáskában is, így mindig kéznél lehet, ha igazítani kell. Akár 24 órán át tart.

Természetesen tökéletes bőr

Hatóanyagai:

  • A továbbfejlesztett pigmentekkel szépen ragyogó és tökéletesen egységes bőrt eredményez
  • Négy értékes olajok, amely segít az egyszerű és egységes alkalmazása smink
  • E vitaminok és B5 vitamin
  • hidratáció 24 órán át

Felhasználás: Felvihető bárhol/bármikor, szivaccsal vagy kozmetikai ecsettel. Tegyünk egy kis mennyiséget a megtisztított bőrre. 

Tint: 7.D / 7.W Golden Amber

Térfogat: 30 ml

Összetevők: Aqua / víz, dimetikon, izododekán, Cyclohexasiloxane, Glicerin, PEG-10-dimetikon, metil-metakrilát keresztpolimer, butilénglikol, pentilén-glikolt, Szintetikus fluorphlogopite, Disteardimonium hektorit, hidroxi-etil-piperazin-etán-szulfonsav, cetil-PEG / PPG-10/1-dimetikon, nátrium-klorid, poligliceril-4-izosztearát, hexil-laurát, Caprylyl glikol, fenoxietanol, dinátrium-hidrogén-sztearoil-glutamát, a tokoferol, pantenol, alumínium-hidroxid, hidroxi-karbamid, a hidratált szilícium-dioxid, Methicone (+/- tartalmazhatja: 77891 / titán-dioxid, a CI 77491 CI 77492, CI 77499 / vas-oxidok, csillám, CI 15985 / sárga 6-tó, CI 42090 / kék 1 tó, CI 77510 / ammónium-vas-ferrocianid, CI 45410 / piros 28-tó, CI 15850 / piros 7)

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó
Hatás Egységes bőrszín, Hidratáló

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  KSDE0815
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522862581

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20