Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml

4,7 27 értékelés
5 390 Ft

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml

Ha a szempilláid eredetileg világosak, vékonyak és nem túl feltűnőek, ebben az esetben a megbízható L'Oréal Paris szempillaspirál kiváló kiegészítőd lesz. A szempillaspirál még az egyenes szempillákkal szemben is felveszi a kesztyűt. Különleges kefe jár hozzá, amely felfelé göndöríti és íveli a szempillákat, megnyitva a tekinteted. A dizájnos, keskeny formájú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelének egyik fontos tényezője. Az elegáns fekete színű L'Oréal Paris szempillaspirál tökéletes kiegészítője a hétköznapi alkalmi és esti sminknek. A tartós L'Oréal Paris szempillaspirál űrtartalma 8 ml.

Szempillaspirál ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml ...
Szempillaspirál ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml ...

A kiváló ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml alapvető tulajdonságai

  • A divatos L'Oréal Paris szempillaspirál kiemeli szempilláidat és ezáltal egész megjelenésedet
  • Az egyedi szálak segítségével szempilláid elérik a maximális hosszúságot
  • Göndöríti a szempillákat természetes formájuktól függetlenül
  • A kefe jellemzően keskeny alakú
  • Kivitel: fekete
  • A kifizetődő L'Oréal Paris szempillaspirál űrtartalma 8 ml
  • Dekor kozmetikum

Összetétel

B49636/1 ÖSSZETEVŐK AQUA / VÍZ, PARAFFIN, KÁLIUM-CETILFOSZFÁT, ETHYLENE/VA COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, CETYL ALCOHOL, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, STEARETH-2, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUMI, KAPRILIL-GLIKOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, HIDROGÉNEZETT JOJOBAOLAJ, HIDROGÉNEZETT PÁLMAOLAJ, DISODIUM EDTA, SZTEARIL-ALKOHOL, MIRISZTIL-ALKOHOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, ETHYLPARABEN, SILICA, RAYON, ALUMINA, [+/- CI 77491-ET TARTALMAZHAT, CI 77492, CI 77499 / VASOXIDOK, CI 77007 / ULTRAMARINES, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 75470 / CARMINE, CI 77288 / KRÓM-OXID ZÖLDEK, CI 77289 / KRÓM-HIDROXID ZÖLD, CI 77510 / VAS-VAS-CIANID ]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny

Űrtartalom

Űrtartalom 8 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO5798
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600521377024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10