Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Black 8 ml

4,7 27 értékelés
4 090 Ft

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Black 8 ml

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Black 8 ml szempillaspirál

Hosszú és ellenállhatatlan szempillákra vágysz? A L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black szempillaspirállal pillanatok alatt elérheted a kívánt hatást. Ez a népszerű szempillaspirál továbbfejlesztett kefével és intenzív fekete színnel rendelkezik. A precíziós kefe pontos és egyenletes felvitelt biztosít, és akár 60%-kal hosszabbítja a szempillákat. A L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black szempillaspirál festéke szappannal és vízzel eltávolítható, és nem irritálja a szemet.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Black 8 ml szempillaspirál

Optikai szempillahosszabbítás a L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black szempillaspirállal

A szabadalmaztatott, rugalmas Precision Brush kefe minden szempillát megragad, kiegyenesít, és hihetetlen pillákat varázsol. A L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black akár 60%-kal meghosszabbítja a szempillákat.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Black 8 ml szempillaspirál

Dús szempillák pillanatok alatt

Vidd fel egyenletesen a L'Oréal Paris szempillaspirált a tövektől egészen a szempillák végéig. A speciális kefe még a legnehezebben elérhető szempillákat is hosszúvá és csomómentessé varázsolja.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Black 8 ml szempillaspirál

A L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black 8 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A L'Oréal Paris Telescopic Mascara akár 60%-kal hosszabbítja a szempillákat
  • Szabadalmaztatott rugalmas precíziós kefe
  • A tövektől egészek a szempillák végéig kiemeli azokat
  • Tökéletesen elválaszt minden szempillát
  • Nem ragad a szempillákra és nem képez csomókat
  • Egyszerűen szappannal és vízzel eltávolítható
  • Nem irritálja a szemet

Összetétel

B49636/1 ÖSSZETEVŐK AQUA / VÍZ, PARAFFIN, KÁLIUM-CETILFOSZFÁT, ETHYLENE/VA COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, CETYL ALCOHOL, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, STEARETH-2, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUMI, KAPRILIL-GLIKOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, HIDROGÉNEZETT JOJOBAOLAJ, HIDROGÉNEZETT PÁLMAOLAJ, DISODIUM EDTA, SZTEARIL-ALKOHOL, MIRISZTIL-ALKOHOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, ETHYLPARABEN, SILICA, RAYON, ALUMINA, [+/- CI 77491-ET TARTALMAZHAT, CI 77492, CI 77499 / VASOXIDOK, CI 77007 / ULTRAMARINES, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 75470 / CARMINE, CI 77288 / KRÓM-OXID ZÖLDEK, CI 77289 / KRÓM-HIDROXID ZÖLD, CI 77510 / VAS-VAS-CIANID ]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny

Űrtartalom

Űrtartalom 8 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Szétválasztó

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO5797
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600520881799

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15