Oldal frissítése

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

 
 
 

A L'oreal Paris Sublime Soft bőrtökéletesítő micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt a nap folyamán rákerült szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. Gyengéd összetevőinek köszönhetően az érzékeny területek, így a szem és az ajkak tisztítására is használható. A micellás víz egy lépésben tisztítja, hidratálja és nyugtatja a bőrt.

A micellás víz olyan apró részecskéket tartalmaz, amelyek rendkívül gyengéden és gyorsan, felesleges dörzsölés nélkül tisztítják a bőrt. Érzékeny bőr ápolására is alkalmas, puhítja, tisztítja és selymessé teszi azt. Ez a micellás víz remek választás a kontaktlencse-használók számára is, akik gyakran szenvednek szemirritációtól.  Élvezze ezt a minőségi arclemosót, amely eltávolítja a sminket, tisztítja, ápolja és mélyen hidratálja bőrét!
Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre.   
Alkalmazás:
Vigye fel az arcra, a szemre és az ajkakra kozmetikai vatta segítségével minden reggel és este, majd gyengéden törölgesse vele a tisztítani kívánt területet, amíg az teljesen tiszta nem lesz.
Űrtartalom:
200 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL1623
Termékszám:  3600522594017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20