Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Hármas hatású, öregedésgátló arcmaszk 28 g

5 3 értékelés
Leárazás -20 %
1 190 Ft 1 490 Ft

L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Hármas hatású, öregedésgátló arcmaszk 28 g

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A közismert L'Oréal Paris által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a csúcsminőségű termék tökéletesen ápolja a bőrt. Hála az innovatív összetevőknek és a nőies illatnak, hölgyek számára lesz alkalmas. Bármelyik bőrtípuson használható, a bőrt táplálja, ápolja, amitől az ragyogó és friss lesz. Az ismert L'Oréal Paris textil arcmaszk rendkívül könnyen felvihető, és az állaga is kellemes. A maszkban lévő aktív összetevők garantálják a bőr azonnali ragyogását és egészséges megjelenését. Csodálatos, ámulatba ejtő végeredményben lesz részed!

A népszerű L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Hármas hatású, öregedésgátló arcmaszk 28 g arcmaszk fontosabb előnyei

  • A közismert L'Oréal Paris gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • Az innovatív készítmény remek választás a nők számára
  • A hatékony textil típusú arcmaszk megörvendeztet könnyű felvitelével és kellemes állagával
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló, tápláló és világosító
  • Hatóanyaga: hialuronsav, peptidek és c-vitamin
  • Minden bőrtípuson remekül működik
  • Az ismert L'Oréal Paris arcmaszk tömege 28 g

Az ismert L'Oréal Paris arcmaszk káprázatos eredményei

A példaértékű bőrápolás magában foglalja az arcmaszk rendszeres használatát, ami csodálatos eredményekkel örvendeztet meg. A hidratáló L'Oréal Paris arcmaszk gondoskodik arról, hogy bőröd hidratált és rugalmas legyen. Formulája mélyen táplálja a bőrt az egészséges megjelenés érdekében. Az aktív világosító összetevőknek köszönhetően a bőröd ragyogni fog, amely hozzájárul a sugárzó megjelenéshez.

Összetétel

909338 03 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - BUTILÉNGLIKOL - GLICERIN - ETILHEXIL-PALMITÁT - PROPILÉNGLIKOL - DIPROPILÉNGLIKOL - ACETIL-DIPEPTID-1 CETILÉSZTER - ADENOZIN - HIDROXIACETOFENON - PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROCINNAMÁT - KÁLIUM-HIDROXID - NÁTRIUM-HIALURONÁT - TRINÁTRIUM-ETILÉN-DIAMIN-DISZUKCINÁT - ASZKORBIL-GLÜKOZID - RETINIL-PALMITÁT - TOKOFEROL - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT - CETEARETH-12 - CETEARETH-20 - CETEARIL-ALKOHOL - GLICERIN-SZTEARÁT - HIDROXIETIL-CELLULÓZ - SZORBITÁN-LAURÁT - LINALOOL - FENOXIETANOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. Z296314/1).

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  KSPL4121
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524050931

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15