Oldal frissítése

LORÉAL PARIS Revitalift glikolsavas hámlasztó tonik 180 ml

5 2 értékelés
3 890 Ft

LORÉAL PARIS Revitalift glikolsavas hámlasztó tonik 180 ml

Hibátlanul tiszta bőrre vágysz? Akkor próbáld ki ezt a hámlasztó tonikot 5%-os tiszta glikolsavval, amely kisimítja a bőr textúráját. Kíméletes formulájának köszönhetően ez a bőrradír mindennapos bőrápolásra is használható. 4 hét után a bőr megújul, 8 hét után pedig látni fogod, hogy a pigmentfoltok kevésbé hangsúlyosak. A glikolsav vagy gyümölcssav az AHA-savak csoportjába tartozik. Az alfa-hidroxilsavak vagy gyümölcssavak általában zöldségekben, gyümölcsökben és tejben találhatók. Különösen a glikolsav egy kisebb kozmetikai csoda, és számos előnye van. Elősegíti a bőr megújulását, és hámlasztó tulajdonságainak köszönhetően segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. A mitesszerek és a pattanások elleni küzdelemben is nagy segítség. Ha látható hegekkel küzdesz, a glikolsav erre is kiválóan alkalmas. A hegeket kevésbé láthatóvá és lágyabbá teszi. Végül, de nem utolsósorban, azért is imádni fogod a ĽORÉAL PARIS peelingben lévő savat, mert segíti a bőr kollagéntermelését. A glikolsav mellett Aloe verát és görögdinnye-kivonatot is tartalmaz. Mindkét összetevő nyugtató hatású. A hámlasztó illatanyag-, alkohol- és parabénmentes. 

ĽORÉAL PARIS Revitalift Glycolic Peeling Toner arctonik főbb jellemzői

  • A glikolsavas tonik 5% glikolsavat tartalmaz
  • A hámlasztó tonik mindennapi használatra alkalmas
  • A glikolsav vagy gyümölcssav az AHA savak csoportjába tartozik
  • A ĽORÉAL PARIS Revitalift tonik hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • A hámosító tonik a pattanások elleni küzdelemre is kiváló
  • A toner illatanyag-, alkohol- és parabénmentes

Összetétel

AQUA / VÍZ / EAU - GLIKOLSAV - HIDROXIETIL-PIPERAZIN ETÁN-SZULFONSAV - GLICERIN - NÁTRIUM-HIDROXID - CITROMSAV - PENTYLENGLIKOL - ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ - CITRULLUS LANATUS GYÜMÖLCSKIVONAT / GÖRÖGDINNYE GYÜMÖLCSKIVONAT - ASZKORBIL-GLÜKOZID - PANTHENOL - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - PPG-26-BUTETH-26 - TOKOFEROL - BIS-PEG-18 METIL-ÉTER-DIMETIL-SZILÁN - LINALOOL - CI 14700 / VÖRÖS 4 - CI 19140 / SÁRGA 5 - KÁLIUM-SZORBÁT - SZALICILSAV - NÁTRIUM-BENZOÁT - PARFÜM / ILLATANYAG.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Világosító, Pigmentfolt csökkentő
Kód:  KSPL3375
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524019679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05