Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Hyaluro Mask 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Hyaluro Mask 50 ml

A ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Mask arcmaszk a bőrben is megtalálható természetes hialuronsavat tartalmaz, amely készlet a korral folyamatosan mérséklődik. Ez felel a bőr telítettségének elvesztéséért és a ráncok kialakulásáért. Az arcmaszkban mikro-gyöngyök százai találhatók, amelyek felvitel után feloldódnak a bőrfelszínen és hialuronsavat bocsátanak ki magukból, ezáltal segítenek a bőrnek visszanyerni teltségét és fiatalmegjelenését. Használat után a bőr azonnal rugalmassá válik és hidratált érzésű lesz akár 48 órán keresztül. Hosszútávú használatával az arcbőr teltebb, feszesebb, kisimultabb és kipihentebb lesz. Az arcmaszk minden bőrtípusra alkalmas.

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Mask arcmaszk főbb jellemzői

  • ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Mask arcfeltöltő maszk
  • A bőr saját hialuronsavjában oldódó mikro-gyöngyöket tartalmaz
  • Az azonnali és hosszan tartó rugalmasság és a hidratáltság érzését nyújtja
  • Hosszú távon gondoskodik a bőr feszességéről, megerősítéséről és kisimításáról
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Finom állag
  • Dermatológiailag tesztelt

Használat:
Azonnali arcfeltöltés: vigyél fel egy vastagabb réteget a megtisztított arcbőrre 2-3 alkalommal egy héten. Gyengéden masszírozd be és hagyd hogy a mikro-gyöngyök feloldódjanak az arcbőrön. Hagyd hatni a maszkot 15 percig majd távolítsd el a felesleget egy nedves vattakoronggal.
Intenzív éjszakai regenerálódás: vigyél fel egy vékony réteget az alaposan megtisztított arcbőrre lefekvés előtt. Masszírozd be gyengéden a bőrbe, hagyd hogy a mikro-gyöngyök feloldódjanak a bőrön, ezek éjszakai krémként hatnak majd a bőrödön az éjjel.
Vigyázz, hogy a termék ne kerüljön a szemedbe és a szádba.
Összetétel:
Aqua / water, Glycerin, Propylene glycol, Hydroxyethyl urea, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Squalane
Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Secale cereale seed extract / rye seed extract, Calcium chloride
Dimethiconol, Sodium chloride, Sodiumcitrate, Sodium hyaluronate, Sodium palmitoyl proline, Algin Cellulose acetate butyrate, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Disodium EDTA, Nymphaea alba flower extract, Agar, Dipropylene glycol, Caprylyl glycol, Citric acid, Pentylene glycol, T-butyl alcohol, Polyphosphorylcholine glycol acrylate, Polyvinyl alcohol, Butyleneglycol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 17200 / red 33, CI 42090 / blue 1, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Parfum / fragrance


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Ránctalanító
Kód:  PLK435
Termékszám:  3600523498482
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05