Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler Hidratáló szérum 30 ml

4,7 16 értékelés
6 590 Ft

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler Hidratáló szérum 30 ml

L'Oréal Paris Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

Szép és fiatalos bőrre vágysz? A L'Oréal Paris Revitalift Filler szérum a segítségedre lesz ebben! 1,5% tiszta hialuronsavat tartalmaz, amely fiatalító hatásáról ismert. A szérum intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Különleges formulájának köszönhetően puhává, simává és ragyogóvá teszi a bőrt. Az eredmények már 6 hét használat után láthatóak. A L'Oréal Paris Revitalift Filler szérum nagyon könnyű textúrájú, és nem hagy maradványokat a bőrön.

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

Hatékony összetétel

A L'Oréal Paris Revitalift Filler ránctalanító szérum 3 féle hialuronsavat tartalmaz. Kis molekulasúlyú, amely hatékonyan feltölti a bőrt. A nagy molekulasúlyú a bőr felszíni hidratálását célozza meg, a mikroepidermális pedig a bőr mélyebb rétegeibe hatol, és belülről tölti ki a ráncokat.

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

Látható eredmények már 6 hét után**

A L'Oréal Paris Revitalift Filler szérum klinikai vizsgálaton esett át, amely már 6 hét használat után látható eredményeket mutatott. 47%-kal kevesebb ráncot figyeltek meg*.

*Klinikai pontozás, 53 nővel. **A Revitalift 1,5%-os tiszta hialuronsav szérum kisebb és nagyobb ráncokra gyakorolt átlagos teszteredményének digitális szimulációja, egy 6 hetes klinikai tanulmány során.

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

Gyorsan és hatékonyan hatol be a bőrbe

A mikroepidermális hialuronsavat tartalmazó speciális formulának köszönhetően hidratálja a bőrt, feltölti a ráncokat, rugalmasságot és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A mikroepidermális hialuronsav 50× kisebb, így gyorsan behatol a bőrbe.

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

Kombináld a Revitalift Filler termékeket a maximális bőrápolás érdekében

A L'Oréal Paris Revitalift Filler ránctalanító szérum háromféle hialuronsavval tökéletesen hidratálja és mélyen feltölti a bőrt, ezt a hatást pedig egy krémmel támogatja, amely gondoskodik a bőr felszíni hidratálásáról. A szem körüli vékony bőrre a Revitalift Filler szemszérum 2,5%-os hialuronsavat és koffeint tartalmazó szemszérumot tartalmaz. Ez nemcsak a legvékonyabb ráncoktól, hanem a szem alatti sötét karikáktól és táskáktól is megszabadít.

L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler ránctalanító szérum 30 ml

A L'Oréal Paris Revitalift Filler 30 ml szérum legfontosabb jellemzői

  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Háromféle hialuronsav a maximális hatás érdekében
  • Revitalift Filler szérum a gyors és intenzív bőrápoláshoz
  • Feszesíti a bőrt, kitölti a ráncokat és puhábbá teszi a bőrt
  • Hatékonyan küzd a ráncok ellen
  • A L'Oréal Paris Revitalift Filler 1,5% tiszta hialuronsavat tartalmaz
  • Látható eredmények már 6 hét használat után
  • Naponta kétszer 2-3 cseppet vigyél fel az arc és a nyak megtisztított és száraz bőrére - majd használd a krémet

Összetétel

909325 34 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV - NÁTRIUM-HIALURONÁT - CITROMSAV - DIPEPTID DIAMINOBUTROIL-BENZILAMID-DIACETÁT - SECALE CEREALE MAGKIVONAT / ROZSMAGKIVONAT - NÁTRIUM-ACETILEZETT HIALURONÁT - TRINÁTRIUM-ETILÉN-DIAMIN-DISZUKCINÁT - ASZKORBIL-GLÜKOZID - PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - PENTYLENGLIKOL - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-BENZOÁT - BENZIL-SZALICILÁT - CITRONELLOL - LINALOOL - KLÓRFENEZIN - FENOXIETANOL - PARFÜM / ILLATANYAG. (F. I. . Z70022624/1).

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érett, Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas
Kód:  KSPL811
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524028763

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10