Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Eye Cream 15 ml

4,9 7 értékelés
5 290 Ft

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler Eye Cream 15 ml

A RevitaLift Filler [H.A] szemránckrém kisimítja a ráncokat és eltávolítja a finom vonalakat a járomcsont és a belső szemzug bőrének területéről. Helyreállítja a megereszkedett bőr természetes rugalmasságát. A rendkívül magas koncentrációjú hialuronsav biztosítja bőrödnek a mély hidratálást és visszaállítja annak vitalitását. A termék egyedülállóan állítja vissza a bőr teljességét, felveszi a harcot annak öregedésével. 

Aktív összetevők

  • Hialuronsav - mélyen hidratálja a bőrt, megadja a rugalmasságát és puhaságát
  • Glicerin - biztosítja a bőr hosszan tartó hidratáltságát
  • Gyömbér levél kivonat - erősíti a bőrt, kisimítja a már meglévő ráncokat és megszünteti a ráncok kialakulását

Állítsd meg az öregedést!

A luxus szemránckrém visszaállítja a szem körüli bőr vitalitását,  rugalmasságát és természetes szépségét, mindemellett megszabadítja a csúnya ráncoktól is. Ezen túl a bőröd újból kellően hidratálttá válik, bársonyos és puha lesz. A krém könnyed, nem zsíros textúrája jól felvihető, azonnal felszívódik. Ugyanezen termékcsaládból származó termékekkel kombinálva hatásosabb a végeredmény.

Bőrtípus:
Érzékeny

Használat:
Használd minden reggel és este a szem alatti és a felső szemhéj területére, finoman masszírozd be a bőrbe az ujjbegyeddel.  

Kiszerelés:
15 ml

Összetétel:
Aqua / water, Glycerin, Dimethicone, Isohexadecane, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Alcohol denat.,
Dipropylene glycol, Synthetic Wax, PEG-10 dimethicone, Secale cereale extract / rye seed extract, Dimethicone/PEG-10/15 crosspolymer, Dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, Caffeine, Sodium acrylates copolymer, Sodium hyaluronate, Adenosine, Nylon-12, Dipotassium glycyrrhizate, Disodium EDTA, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Pentylene glycol, Disteardimonium hectorite, Methylparaben, Phenoxyethanol


Összetétel

AQUA / WATER, GLICERIN, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, SZINTETIKUS VIASZ, PEG-10 DIMETHICONE, SECALE CEREALE KIVONAT / ROZSMAG KIVONAT, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER, CAFFEINE, NÁTRIUM-AKRILÁT KOPOLIMER, SODIUM HYALURONATE, ADENOSINE, NYLON-12, DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, KAPRILIL-GLIKOL, PENTYLENE GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHYLPARABEN, FENOXIETANOL. (F. I. . B173554/1)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen, Revitalizáció

Bőrtípus

Bőrtípus Érett, Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSPL1804
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523201310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10