Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Revitalift Eye Cream 15 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Revitalift Eye Cream 15 ml

A L'Oréal a világ legnagyobb kozmetikai cége Párizsban. Ma a L'Oréal Paris laboratóriumai a fejlett biológiai ismereteknek köszönhetően nyolc természetes bőrfeszesítő összetevőt alkalmaznak, amelyek fontosak a fiatalos bőr eléréséért. A Revitalift új formulája háromszor hatású: feszesít, simít és erősít. A bőr saját relaxációs képességét is erősíti. Ezeknek köszönhetően a bőr feszesebb és kevésbé ráncos lesz.
A Revitalift a ráncok és a bőrvékonyodás helyén működik - az epidermiszben, a dermisz legfelső rétegében, és, most először, a dermális-epidermális csomóponton is. A krémes és gazdag receptje segítségével a Revitalift friss és kellemes érzést biztosít a bőrödnek. Az új összetétel nem zsíros és nem ragacsos.

Hatások:
A L´Oréal Revitalift szemkrém harcol a ráncokkal, felgyorsítja a bőr sejtjeinek regenerálódását és javítja a bőr állagát. Alkalmazásával a ráncok megjelenése csökken, a bőr kevésbé fáradt és láthatóan fiatalabb lesz. Pro-Retinol fortét és Fibre-Elastylt tartalmaz, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és elősegítik a szem körüli érzékeny bőr rugalmasságának javítását. Négy hét alatt az arc hat évvel fiatalabbnak tűnik
Használat:
Vidd fel reggel vagy este, gyengéd körkörös mozdulattal a szem körüli megtisztított bőrre.

Paraméterek és specifikációk
Bőrtípus: Ez a termék minden bőrtípusra alkalmas. 40 évesnél idősebb nők számára ajánlott.
Tartalom: 15 ml



Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő
Kód:  KSPL0429
Termékszám:  5011408039757

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15