Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Merry Christmas! 2023, karácsonyi

5 1 értékelés

L'ORÉAL PARIS Merry Christmas! 2023, karácsonyi

Kényeztesd magadat vagy szeretteidet egy L'ORÉAL PARIS Merry Christmas! ajándékcsomaggal! A készlet összesen három terméket tartalmaz. A készlet tartalmazza az ikonikus Volume Million Lashes dúsító szempillaspirált, a Hyaluron Specialist sminklemosót és a hialuronsavas szövet szemmaszkot. Ezzel a készlettel a mindennapi rutinod lazábbá válik, és csillogó, hidratált szemkörnyékre számíthatsz. A készlet alkalmas ajándéknak minden olyan nő számára, akinek fontos a szeme szépsége.

A 2023-as L'ORÉAL PARIS Merry Christmas! főbb jellemzői

  • A kozmetikai készlet három szemápoló terméket tartalmaz
  • A karácsonyi csomagban találsz szempillaspirált, sminklemosót és szövetből készült maszkot
  • A L'ORÉAL PARIS termékek hidratálják és puhítják a bőrt.
  • A speciális kefével ellátott szempillaspirál minden egyes szempillát külön-külön rögzít és festékkel von be
  • A hialuronsavas sminklemosó eltávolítja a sminket és táplálja a bőrt
  • A textilmaszk hialuronsavat és koffeint tartalmaz
  • Csökkenti a sötét karikákat, a puffadtságot és visszaadja a bőr vitalitását
  • A szett kiváló ajándéknak is

ĽORÉAL PARIS megkönnyíti a szemápolást

A L'Oréal Paris Volume Million Lashes szempillaspirál egy speciális kefével rendelkezik, amely minden egyes szempillát különválaszt, és bevon festékkel. Biztos lehetsz a nagyszerű eredményben! A Hyaluron Specialist kétkomponensű hialuronsavas szem- és ajak sminklemosó tökéletesen eltávolítja a sminket, táplálja a bőrt és elegendő hidratálást biztosít. A hialuronsavas textil szemmaszk hialuronsavval és koffeinnel nappalra és éjszakára is alkalmas. Csökkenti a puffadtságot és a sötét karikákat, javítja a bőr minőségét és helyreállítja a vitalitást.

A csomag tartalma:
Volume Million Lashes szempillaspirál
Hámlasztó Hyaluron Specialist
Textil maszkok hialuronsavval

Összetétel

Szempillaspirál: Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/Karnaubaviasz, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Glicerin, Cetil-alkohol, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, PEG/PPG-17/18 dimetikon, Steareth-20, Fenil-etilalkohol, Nátrium-polimetakrilát, Hidrogénezett jojobaolaj, Hidrogénezett pálmaolaj, Pentaerythrityl Tetraisostearate, PVP, Methylparaben, Disodium Edta, Polyquaternium-10, Oldható kollagén, Panthenol, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Nátrium-kondroitin-szulfát, Atelokollagén, [ /- Tartalmazhat CI 77266/Fekete 2]. Maszk: 2050541 18 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - IZODODEKÁN - IZOPROPIL PALMITÁT - C15-19 ALKÁN - KÁLIUM-FOSZFÁT - NÁTRIUM-KLORID - HEXILÉN-GLIKOL - DIKÁLIUM-FOSZFÁT - DINÁTRIUM-EDTA - POLIAMINOPROPIL-BIGUANID - OKTIL-DODEKANOL - OKTIL-DODECIL-XILOZID - ARGININ - CITROMSAV - NÁTRIUM-HIALURONÁT - CI 60725 / VIOLET 2. (F. I. . Z286323/1) Sminklemosó: 909292 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - PENTYLENGLIKOL - NÁTRIUM-FITÁT - KOFFEIN - HIDROXI-ACETOFENON - KÁLIUM-HIDROXID - NÁTRIUM-CITRÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - TROMETAMIN - ASZKORBIL-GLÜKOZID - PANTENOL - AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER - ALKOHOL - KARBOMER (F. I. . Z281823/1).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Kefe

Alak Vastag

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  VBAL8585
Termékszám:  8592807574775

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15