Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Men Expert Ultra - extra erős, 75ml

3,0 1 értékelés
1 790 Ft

L'ORÉAL PARIS Men Expert Ultra - extra erős, 75ml

Uraim, szeretik a hajukat formázni? A L'Oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste segítségével tökéletes frizurát készíthetsz, amely tartós. Ultraerős rögzítő képességének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a frizurád rendkívül sokáig, akár 48 órán keresztül is kitart.A L'Oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste ideális megoldás minden olyan férfi számára, aki törődik a hajával, és nem fél megmutatni azt.

A L'oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste 75 ml főbb jellemzői

  • Készítsd el a tökéletes frizurát a L'Oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste segítségével
  • A hajpaszta ultra erős rögzítő képességgel rendelkezik
  • A frizura akár 48 órán át is tarthat
  • A L'Oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste ideális minden hajtípushoz

A tökéletes, tartós frizura minden férfi számára

A L'Oréal Paris Men Expert ultraerős hajformázó paszta ideális egy igazán erős frizura elkészítéséhez, függetlenül a hajtípustól. Az ujjbegyeiddel kanalazz fel egy kis mennyiségű pasztát, terítsd szét a tenyered között, és vidd fel a nedves hajra. Így létrehozhatod a tökéletes formázást a saját ízlésed szerint. Mutasd meg hajadat a L'Oréal Paris Men Expert Ultra Strong Styling Paste hajpasztával.

Összetétel

1208209 P - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CERA MICROCRISTALLINA / MIKROKRISTÁLYOS VIASZ - CETIL-ÉSZTEREK - PVP - OLETH-30 - STEARETH-2 - DIMETIKON - COPERNICIA CERIFERA CERA / KARNAUBAVIASZ - PARAFFINUM LIQUIDUM / ÁSVÁNYI OLAJ - SZTEARINSAV - PALMITINSAV - TRIETANOLAMIN - KAPRIL-GLIKOL - FASZÉNSZÉN. POR - NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT - FENOXIETANOL - TRINÁTRIUM-ETILÉN-DIAMIN-DISZUKCINÁT - KLÓRFENEZIN - POLIGLICERIN-10 - POLIGLICERIN-10 MIRISZTÁT - POLIGLICERIN-10-SZTEARÁT - LIMONÉN - LINALOOL - KARBOMER - MIRISZTINSAV - CITROMSAV - KUMARIN - PARFUM / ILLATANYAG. (F. I. . C261450/1).

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSVL7723
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0000030177802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05