Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Men Expert Magnesium Defense Ajándékcsomag

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORÉAL PARIS Men Expert Magnesium Defense Ajándékcsomag

Örvendeztesd meg szerelmedet, apukádat vagy nagypapádat a L'ORÉAL PARIS Men Expert Magnesium Defense ajándékcsomaggal! A készlet összesen három terméket tartalmaz. A szettben találsz egy tusfürdőt, egy dezodort és egy arckrémet.  Még a legkeményebb fickónak is szüksége van a megfelelő ápolásra. Ezért a ĽORÉAL PARIS megalkotta az első hipoallergén termékeket a férfiak számára. Ahogy a Magnesium Defense név is sugallja, a készlet ásványi magnéziumot tartalmaz, amelynek köszönhetően a bőr természetes védőrétege megerősödik. A tusfürdő gyengéden tisztít, eltávolítja aszennyeződéseket és egyben védi is a bőrt. A dezodor egész nap kellemes érzést biztosít. A krém tökéletesen hidratálja a bőrt. A szett ajándéknak is alkalmas.

A L'ORÉAL PARIS Men Expert Magnesium Defense ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A L'ORÉAL PARIS Men Expert ajándékcsomag összesen három terméket tartalmaz
  • A készletben tusfürdőt, dezodort és arcápoló krémet találsz
  • A Magnézium Defense termékek hipoallergének
  • A kozmetikumok ásványi magnéziumot tartalmaznak a bőr természetes védőrétegének erősítése érdekében
  • A készlet ajándéknak is alkalmas

A készlet tartalma:
L'ORÉAL PARIS Men Expert tusfürdő
L'ORÉAL PARIS Men Expert deo spray
L'ORÉAL PARIS Men Expert arckrém


Összetétel

Nappali krém: Aqua / víz, glicerin, izopropil- mirisztát, kapril-kaprikus triglicerid, butyrospermum parkii vaj / shea vaj, ammónium-poliakrilil-dimetil-turát, mentha piperita kivonat / borsmenta kivonat, hidroxi-acetofenon, magnézium pca, sodium hyaluronate, tocopherol, citromsav, biosaccharide gum-1, kapril-glikol, glicerin-izosztearát, maltodextrin, pentylene glycol, xantán gumi, parfüm / illat (f. i. l. z287835/1). Deo: IZOBUTÁN, IZOPROPIL-PALMITÁT, COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZOLAJ, MAGNÉZIUM-OXID, PARFÜM / ILLATANYAG. Zuhanyzselé: Aqua / víz, sodium laureth sulfate, glicerin, sodium chloride, kókusz-betain, parfüm/illat, citromsav, magnézium pca, sodium hydroxide, pentylene glycol, nátrium-benzoát (f. i. l. z287661/1).

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Testápoló krém, Tusfürdő
Kód:  VBAL8325
Termékszám:  8592807480199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20