Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Men Expert Karácsonyi csomag 2023

5 1 értékelés

L'ORÉAL PARIS Men Expert Karácsonyi csomag 2023

A Men Expert Hydra Energetic férfiaknak szánt szett tápláló termékeket tartalmaz, amelyek segítenek felébreszteni és felfrissíteni a bőrt, hogy egész nap egészséges és fiatalos megjelenésű legyen. A L'ORÉAL PARIS készlet tartalmaz egy izzadásgátlót praktikus roll-on formában, a L'ORÉAL Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser-t és a Wake-up boost tisztító gélt. A L'ORÉAL PARIS Férfi kozmetikai szett karácsonyi csomag 2023 nagyszerű ajándék lehet minden olyan férfi számára, aki szeret vigyázni magára és szereti az energizáló fás illatokat. A termékek minden bőrtípusra alkalmasak.

A L'ORÉAL PARIS Men Expert karácsonyi ajándékcsomag 2023 főbb jellemzői

  • Az ajándékcsomag 3 darab tápláló terméket tartalmaz, amelyek segítenek felélénkíteni és felfrissíteni a bőrt reggelente
  • A L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic szett izzadásgátló roll-ont, férfi arckrémet és tisztító gélt tartalmaz
  • Az ideális izzadásgátló extrém körülmények között is megállja a helyét, 45°C-ig
  • Az ajándékkészlet új hidratáló formulája magnéziummal és Cg-vitaminnal gazdagított, fokozatos felszabadulással
  • A C-vitaminnt és guaranát tartalmazó tisztító gél eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút
  • A L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic Set termékek C-vitamint tartalmaznak, amely energetizáló, antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik
  • A készlet a fáradtság jelei ellen küzd azáltal, hogy puhítja és ragyogóvá teszi a fakó bőrt
  • A L'ORÉAL PARIS termékek minden bőrtípusra alkalmasak
  • A Men Expert Hydra Energetic Set ajándékkészlet használatával bőröd egész nap egészséges és fiatalos megjelenésű lesz
  • A Men Expert karácsonyi csomag 2023 kollekció nagyszerű ajándékként

A L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist izzadásgátló ideális az extrém körülményekhez

A ĽORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist izzadásgátlóval a szélsőséges hőmérsékletek és a nehéz terhelések sem fognak megviselni. Az egyedülálló formula még 45°C-os hőségben is megállja a helyét, így tökéletes védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen. Többé nem kell kerülnöd a megerőltető testmozgást vagy a stresszes helyzeteket, a Thermic Resist izzadásgátló golyós dezodorral az izzadást ellenőrzés alatt tarthatod, és csak férfias erőt és bájt áraszt magából. A friss illat és a rendkívül hatékony formula teszi a ĽORÉAL izzadásgátlót tökéletes társsá az edzőteremben, a túrákon és az állásinterjúkon.

A Cg-vitamin + magnézium energiaforrás a bőr számára

A L'ORÉAL Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser a Men Expert férfi bőrápoló termékcsalád része. A nap folyamán számos tényező befolyásolja a férfiak bőrét, ami miatt az arcbőr a fáradtság jeleit mutatja, és fakónak tűnik, feltűnő szem alatti karikákkal. Ennek az arckrémnek az új hidratáló formulája fokozatosan felszabaduló magnéziummal és CG-vitaminnal gazdagított. Így valódi energiaforrásként szolgál a bőr számára, hogy folyamatosan felvegye a harcot a fáradtság jeleivel. Megszünteti a szem alatti karikákat és a bőr fáradt kinézetét. A krém akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt, így helyreállítja annak rugalmasságát és megszünteti a kellemetlen feszülő érzést.

A L´Oréal Paris Men Expert Wake-up boost tisztító gél segít ragyogóvá tenni a arcbőrt

A férfiak bőrét energetizáló kozmetikai termékek trióját a L´Oréal Paris Men Expert Wake-up boost tisztító gél teszi teljessé. A C-vitaminnak köszönhetően segít ragyogóvá tenni az arcbőrt, a guarana pedig élénkítő és antioxidáns hatásával eloszlatja a fáradtság jeleit. A L´Oréal Paris Men Expert Wake-up boost eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, megtisztítja a pórusokat és a bőrre azonnali ébresztő hatást gyakorol. Vidd fel naponta a nedves arcra, és gyengéden masszírozd be. Öblítsd le vízzel. Kerüld a szem környékét.

A csomag tartalma:
Hidratáló krém a fáradtság jelei ellen 50 ml
Izzadásgátló roll-on 50 ml
Stimuláló tusfürdő 300 ml

Összetétel

Krém: 909334 5 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - ALKOHOL DENAT. - IZOHEXADECÁN - HIDROGÉNEZETT POLIIZOBUTÉN - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TAURÁT - GLICIN SZÓJA FEHÉRJE / SZÓJAFEHÉRJE - LAMINARIA DIGITATA KIVONAT - MENTHA PIPERITA KIVONAT / BORSMENTA KIVONAT - KOFFEIN - MAGNÉZIUM PCA - MENTOL - NÁTRIUM CITRÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - ASZKORBIL-GLÜKOZID - CETEARYL ETIL-HEXANOÁT - IZOPROPIL- MIRISZTÁT - KAPRIL-GLIKOL - ETIL-HEXIL-GLICERIN - PENTYLEN-GLIKOL - NÁTRIUM-KOKIL-GLUTAMÁT - TOKOFEROL - ZEA MAYS KEMÉNYÍTŐ / KUKORICAKEMÉNYÍTŐ - DIMETIKON - PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE - KÁLIUM-SZORBÁT - NÁTRIUM-BENZOÁT - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . Z295365/1). Roll-on: 882468 02 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - ALUMÍNIUM-KLOROHIDRÁT - DIMETIKON - C14-22 ALKOHOLOK - PARFÜM / ILLATANYAG - SZTEARETH-100/PEG-136/HDI KOPOLIMER - PERLIT - DISZTEARDIMONIUM HEKTORIT - C12-20 ALKIL-GLÜKOZID - PEG-4 - PEG-4 DILAURÁT - PEG-4 LAURÁT - CITRAL - CITRONELLOL - KUMARIN - GERANIOL - LIMONÉN - LINALOOL - JODOPROPINIL-BUTIL-KARBAMÁT - (F. I. . C275938/1). Zuhanyzselé: 744753 14 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT - GLICERIN - NÁTRIUM-KLORID - KÓKUSZ-BETAIN - PARFÜM / ILLATANYAG - CITROMSAV - NÁTRIUM-HIDROXID - TAURIN - POLIKVATERNIUM-7 - PPG-5-CET-ET-20 - BENZIL-SZALICILÁT - LIMONÉN - LINALOOL - CI 16035 / VÖRÖS 40 - CI 19140 / SÁRGA 5 - NÁTRIUM-BENZOÁT (F. I. . C257814/2).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Szagok ellen, Izzadás ellen

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Frissítő

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Bőrtípus Normál

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Izzadásgátló, Testápoló krém, Tusfürdő

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Termék típus Golyós
Kód:  VBAL8597
Termékszám:  8592807574119

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10