Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Men Expert Gel de Rasage 200 ml

3,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Men Expert Gel de Rasage 200 ml

A Loreal Men Expert Gel de Resage egy ásványianyaggal dúsított borotválkozó gél férfiak számára, amely finomítja a szakáll szerkezetét, és kellemes borotválást tesz lehetővé. A gél alkalmazása után a bőr nem csak tökéletesen sima, de nyugodt és hidratált is lesz.


Alkalmazása:
Nedvesítsd be szakállad meleg vízzel, majd vigyed fel a gélt ujjaid segítségével.
Kiszerelés:
200 ml-es

Összetevők:
AQUA / WATER, PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ISOPENTANE, GLYCERIN, STEARIC ACID, COCAMIDE MEA, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, STEARYL HEPTANOATE, STEARYL CAPRYLATE, PEG 90M, TRIDECETH-9 PG-AMODIMETHICONE, TRIDECETH-12, DIMETHICONOL STEARATE, ISOBUTANE, ALOE BARBADENSIS / ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM / FRAGRANCE, BHT LAURETH-4. (C42354/1)

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KSMU0043
Termékszám:  3600520303284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05