Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club szakállkrém 50 ml

4,8 4 értékelés
4 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club szakállkrém 50 ml

A Men Expert by L'Oréal Paris bemutatja a Barber Club termékcsaládot a tökéletes bőr- és szakállápolásért. Minden termék cédrusfa illóolajat tartalmaz, hogy szakálladnak egészséges fényt és kellemes illatot kölcsönözzön. A L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club könnyű és tápláló szakállkrémje könnyedén kezelhetővé és puhává teszi a szakállat. A gyorsan felszívódó formula táplálja a szakállat és az alatta lévő bőrt anélkül, hogy zsírosnak éreznéd azt. A Barber Club 3 az 1-ben krém sokoldalú segítője minden formájú és méretű szakállnak. Ezzel a tápláló termékkel puha lesz a szakállad, és mindig ápoltnak, lletve egészségesnek tűnik majd.

A L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club szakállkrém legfontosabb jellemzői

  • Tápláló borotvakrém szakállra és arcra
  • A L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club gyorsan felszívódik
  • Cédrusfa illóolajjal, földes, nyugtató, fás illattal
  • Tápláló krém puhává és könnyedén kezelhetővé teszi a szakállat
  • A könnyedén használható 3 az 1-ben krém segít megőrizni az egészséges kinézetű szakállat
  • A L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club tisztító és természetes szagtalanító tulajdonságokkal rendelkezik

Összetétel

882847 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - ALKOHOL DENAT. - DIKAPRILIL-ÉTER - KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID - ZEA MAYS KEMÉNYÍTŐ / KUKORICAKEMÉNYÍTŐ - VP/DIMETIL-AMINOETIL-METAKRILÁT KOPOLIMER - POLIGLICERIN-3-METILGLÜKÓZ-DISZTEARÁT - SZTEARIL-ALKOHOL - GLICERIN-SZTEARÁT SE - NÁTRIUM-HIDROXID - TOKOFERIL-ACETÁT - KAPRILIL-GLIKOL - KARBOMER - TOKOFEROL - XANTÁN GUMI - ALFA-FLUORID-ALKOHOL - GLICERIN-SZTEARÁT SE.IZOMETIL-IONON - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-SZALICILÁT - KUMARIN - EUGENOL - LIMONÉN - LINALOOL - FENOXIETANOL - SZALICILSAV - PARFÜM / ILLATANYAG - JUNIPERUS VIRGINIANA OLAJ (F. I. . C238576/3).

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Balzsam

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  HOL907
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523816255

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10