Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club, 50ml

5 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Men Expert Barber Club, 50ml

A Men Expert a L'Oréal Paris-tól bemutatja a Barber Club termékcsaládot a tökéletes bőr- és szakállápolásért. Minden termék cédrusfa illóolajat tartalmaz, amely egészséges fényt és kellemes illatot kölcsönöz a szakállnak. A Men Expert L'Oréal Paris szakállbalzsam hidratálja és puhítja a bőrt, enyhíti a száraz bőr jeleit, táplálja, puhítja és megfelelően ápolja a szakállat. Így a szakáll sokkal fényesebb és rendezettebb lesz. Alkalmas a mindennapi ápolásra.

A L'Oréal Paris Men Expert Barber Club szakállbalzsam főbb jellemzői

  • A L'Oréal Paris szakállbalzsam cédrusfa illóolajat tartalmaz
  • Hidratálja és puhítja a bőrt, enyhíti a szárazság jeleit
  • Táplálja, puhítja és megfelelően kezeli a szakállat
  • A Men Expert Barber Club szakállbalzsam alkalmas mindennapi ápolásra

Összetétel

909423 23 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - IZOPROPIL- MIRISZTÁT - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL TAURÁT - KAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID - HIDROXIACETOFENON - NÁTRIUM-HIALURONÁT - TOKOFEROL - CITROMSAV - BIOSZACHARID GUMI-1 - KAPRIL-GLIKOL - CEDRUS ATLANTICA KÉREGOLAJ - EUKALIPTUSZ GLOBULUS LEVÉLOLAJ - FUSANUS SPICATUS FAOLAJ - GLICERIL IZOSZTEARÁT - GLYCINE SOJA OLAJ / SZÓJAOLAJ - MALTODEXTRIN - XANTÁN GUMI - LIMONÉN - LINALOOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . Z70032268/1).

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Balzsam

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  HOL985
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524125905

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15