Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Lumi Glotion 901 Fair Glow 40 ml

5 390 Ft

L'ORÉAL PARIS Lumi Glotion 901 Fair Glow 40 ml

A matt bőr divatjának korszaka már leáldozóban van. Mindenki tudja, hogy csak a hidratált, ragyogó és csillogó bőr tűnik igazán egészségesnek. Pontosan ilyen hatást érhetsz el a L' ORÉAL PARIS folyékony highlighterével. Krémes állagának köszönhetően könnyen és hibátlanul felvihető. Bőröd pillanatok alatt tökéletesen ápolt lesz. Felvitelével a bőröd ápolását is szolgálod, mert a készítmény tele van olyan hatóanyagokkal, amelyeknek köszönhetően akár 24 órás hidratálást is kínál. A Lumi Glotion highlighter az ajkak vagy a szemhéjak felélesztésére is használható. A praktikus tubus gondoskodik a könnyű szállításról, így a highlightert útközben is használhatod.

A L' ORÉAL PARIS Lumi Glotion 901 Fair Glow, 40 ml főbb jellemzői

  • Folyékony, krémes highlighter
  • A ragyogó, egészséges megjelenésű bőrért pillanatok alatt
  • A L' ORÉAL PARIS Lumi Glotion egyszerű alkalmazást kínál
  • Akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt
  • A Lumi Glotion highlighter a szemhéjon vagy az ajkakon is használható
  • Egy praktikus tubusba csomagolták
  • A Fair Glow árnyalat lágy, rózsaszín tónussal rendelkezik

Összetétel

G2078610 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - DIMETIKON - ALKOHOL DENAT. - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL TAURÁT - POLIGLICERIL-6-DISZTEARÁT - SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT - POLISZILIKON-11 - FENOXIETANOL - PENTAERITRITIL-TETRAETILHEXANOÁT - JOJOBAÉSZTEREK - KAPRILUOL-SZALICILSAV - KAPRILIL-GLIKOL - NÁTRIUM-CITRÁT - POLIAKRILAMID - BÓR-NITRID - POLIGLICERIL3 MÉHVIASZ - CETIL-ALKOHOL - C13-14 IZOALKÁN - ADENOZIN - DINÁTRIUM-EDTA - CITROMSAV - LAURETH-7 - TIMFÖLD - TRIETOXISZILILETIL-POLYDIMETIL-SZILOXIETIL-DIMETIKON - IZOPROPIL-TITÁNTRIIZOSZTEARÁT - ÓN-OXID - NÁTRIUM-SZTEARÁT - CETEARIL-ALKOHOL - CETEARETH-20 - KALCIUM-KLORID ● [+/- TARTALMAZHAT: CSILLÁM - CI 77891 / TITÁN-DIOXID - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / VAS-OXIDOK]. (F. I. L. Z70040313/1).

Paraméterek

Típus

Típus Arcpirosító

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt
Hatás Élénkítő

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 40 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Krémes
Kód:  DEKO7831
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524150556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15