Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Infaillible Brows 3.0 Brunette 4,9ml

4,3 7 értékelés
3 490 Ft

L'ORÉAL PARIS Infaillible Brows 3.0 Brunette 4,9ml

A szépségápolás egyik alapvető része a szemöldök ápolása, gondozása. Elvégre, a szépen formázott szemöldök meghatározó éke az arcnak. A minőségi 4,9 ml kapacitással bíró L'Oréal Paris szemöldök gél egy lépésben festi és kiemeli szemöldököt. A praktikus spirálnak köszönhetően alkalmazása roppantul egyszerű. Elég csak átfésülni vele a rakoncátlan szálakat és máris egész napra megtartja a megálmodott formát. A megfelelő szín kiválasztása azonban gyakorta nehéz feladat. Válasszunk a szemöldökünk természetes színével megegyező árnyalatot. Ha nem vagy biztos a színben, akkor inkább válassz egy világosabb árnyalatot, amelyet később rétegezéssel sötétíthetsz. Barna hajúaknak kitűnő választás. A dekoratív kozmetikumok közé soroljuk, mivel segít elfedni a szemöldök tökéletlenségeit. A híresen megbízható L'Oréal Paris szemöldök gél gondoskodik róla, hogy szemöldököd mindig szép és formázott legyen.

L'ORÉAL PARIS Infaillible Brows 3.0 Brunette 4,9ml szemöldök zselé fontosabb jellemzői

  • A közismert 4,9 ml kapacitású L'Oréal Paris szemöldök gél segít, hogy szemöldököd mindig ápolt és szép legyen
  • Nem csak kiemeli, de be is festi a szemöldököt
  • Praktikus kefe is tartozik hozzá
  • Hosszantartó hatás
  • barna hajúaknak ideális választás
  • A népszerű L'Oréal Paris szemöldök zselé formázza a szemöldököt

Összetétel

AQUA / VÍZ - SZTIROL/AKRILÁTOK/AMMÓNIUM-METAKRILÁT KOPOLIMER - ALKOHOL DENAT. - BUTILÉNGLIKOL - AKRILAMID/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT KOPOLIMER - PERLIT - IZOHEXADECÁN - PROPILÉNGLIKOL - FENOXIETANOL - KAPRILIL-GLIKOL - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT - RAYON - POLISZORBÁT 80 - NYLON-12 - STEARETH-20 - NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT - SZORBITÁN-OLEÁT - NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT - DINÁTRIUM-EDTA - PANTHENOL - TETRASODIUM-EDTA - KÁLIUM-SZORBÁT ● [+/- TARTALMAZHAT: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / VASOXIDOK - CSILLÁM - CI 77891 / TITÁN-DIOXID]. (F. I. . B226374/1).

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Gél

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Különleges tulajdonságok Egész napos, Tápláló
Űrtartalom 4,9 ml

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO3885
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523755288

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15