Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Redness Primer 20 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Redness Primer 20 ml

Szeretnél megszabadulni a bőr tökéletlenségeitől, és ragyogóvá, sőt hibátlanná változtatni pillanatok alatt kipirosodás és foltok nélkül? A speciális LORÉAL PARIS Infaillible Anti Redness Primer közvetlenül a felvitel után semlegesíti a bőr pirosságát, szabályozza a finom vonalakat és a ráncokat, egységesíti a bőr tónusát és ragyogóvá varázsolja a bőrt szerkezetének látható simításával. A LORÉAL PARIS primer tökéletesen felkészíti a bőrt a későbbi sminkelésre, amely egész nap tökéletes marad anélkül, hogy későbbi ápolásra lenne szüksége. A hatékony folyékony gél állag azonnal a bőr mélyére hatol annak érdekében, hogy a bőr stressz nélkül szabadon lélegezzen, és 24 órán át tartó hidratálást biztosít számára.

A 20 ml-es ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Redness Primers alapozó primer legfőbb jellemzői

  • Hibátlan, ragyogó és egységes arcszín pillanatok alatt
  • Simítja a finom vonalakat, a ráncokat és a bőr textúráját 
  • Semlegesíti a foltokat és bőrpírt
  • Hidratálást és nedvességet biztosít a bőrnek 24 órán keresztül
  • Nagyszerű segítség, amely tökéletesíti sminked
  • Garantáltan tökéletes sminket biztosít egész nap
  • A hatékony folyékony gél szerkezet azonnal behatol a bőr mélyébe
  • Dermatológiai kontroll alatt tesztelt termék, amely abszolút nem komedogén
  • A ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Redness Primers nem terheli a bőrt és nem tömíti el a pórusokat

Használat:
Használat előtt rázd fel. Ujjaid segítségével vigyél fel egy vékony réteg primert a megtisztított arcra. Kifelé haladva körkörösen masszírozd a bőrbe. Ezután a bőr tökéletesen készen áll kedvenc sminked alkalmazására.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.
Összetétel:
Aqua / Water, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Nylon-12, Glycerin, Peg-10 Dimethicone, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Sodium Dehydroacetate, Propylene Carbonate, Disodium Edta, Alumina, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Bht, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, <+/- May Contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, Mica, CI 77491, CI 77492 / Iron Oxides, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake>. (f.i.l. B206122/1).


Kód:  DEKO1444
Termékszám:  3600523530946

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05