Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Fatigue Primers 20 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Fatigue Primers 20 ml

Egy hosszúra nyúlt éjszaka után az arcbőr fáradtnak és nyúzottnak tűnhet. Szeretnél másodpercek alatt megszabadulni a bőrhibáktól és a fáradtság jeleitől? A ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Fatigue Primers primer barack alapú pigmenteket tartalmaz, használat után azonnal megszünteti a fáradtság jeleit és ragyogó, élettel teli megjelenésű bőrt kölcsönöz. Ezzel egyidejűleg pedig előkészíti a bőrt az ezt követő sminkelésre, ennek köszönhetően a smink nem ül bele a bőrbe és tökéletesen tart egész nap anélkül, hogy később meg kellene igazítani. A ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Fatigue Primers sminkalapot rendkívül könnyed összetételének hála gyönyörűen eldolgozhatod a bőrödön, akár 24 órán át kifogástalanul sima és hidratált bőrt eredményez, amely szabadon lélegezhet a bőr elnehezítése nélkül.

ĽORÉAL PARIS Infaillible Anti Fatigue Primers 20 ml fáradtság elleni sminkalap fő előnyei

  • Élettel teli, hibátlan és ragyogó bőr másodpercek alatt
  • Nagyszerű segítség a smink finomításához és tökéletesítéséhez
  • Gondoskodik az egész nap tökéletes sminkről
  • Hidratálást és nedvességet nyújt a bőrnek 24 órán keresztül
  • Ultra könnyű formula a könnyű használatért és hidratálásért
  • Dermatológiailag tesztelték, és egyáltalán nem komedogén
  • A ĽORÉAL PARIS Infaillible Fatigue Primers alapozó nem terheli meg a bőrt és nem tömíti el a pórusokat

Használat:
Használat előtt rázd fel. Vidd fel vékony rétegben a megtisztított arcbőrre az ujjaid segítségével. Masszírozd be a bőrbe kifelé irányuló körkörös mozdulatokkal. Ezt követően az arcbőröd készen áll a kedvenc sminked elkészítésére.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
Összetétel:
G927446, Aqua / Water, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Nylon-12, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Sodium Dehydroacetate, Propylene Carbonate, Disodium EDTA, Alumina, Disodium Stearoyl Glutamate,Aluminum Hydroxide, BHT, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [+/- May contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, Mica, CI 77491, CI 77492 / Iron Oxides, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake], (F.I.L. B206122/1)


Kód:  DEKO1446
Termékszám:  3600523530953

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05