Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Hydra Specialist Hidratáló Szemkörnyékápoló 15 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Hydra Specialist Hidratáló Szemkörnyékápoló 15 ml

A szem körüli bőr nagyon finom és hajlamos a ráncososdára, tehát szükséges biztosítanunk a megfelelő hidratálását és táplálását. A L'Oreal Hydra Specialst különleges szemkörnyékápolási termék azonnal hidratálja, táplálja a bőrt, kisimítja és csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat. Az alkalmazás után a bőr puhább, tökéletesen rugalmas és ragyogó. Krém eltávolítja a bőr fáradtság látható jeleit, és egy friss és egészséges megjelenést biztosít. Kényeztesd bőrödet ezzel a vitaminokban gazdag szemkörnyékápolóval, amely lassítja a bőr természetes öregedését!

Aktív hatóanyagok

  • B5 és E vitamin - táplálja és ragyogóvá teszi a bőrt, valamint véd a szabad gyökök ellen

A szemkrém tulajdonságai

  • Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt akár 24 órán át
  • Minimálisra csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat
  • Világosítja és felfrissíti a bőrt
  • Védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben

Alkalmazás:
Alkalmazd a szemkörnyéken.

Összetevők:
Aqua / water, Cyclohexasiloxane, Paraffinum liquidum / mineral oil, Glycerin, Nylon-66, Myristyl myristate, Dipropylene glycol, Stearic acid, Palmitic acid, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, PEG-20 Stearate, Stearyl alcohol, Triethanolamine, Gluconate manganese , Ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Disodium EDTA, Propylene glycol, Soluble collagen, Boswellia serrata extract / boswellia serrata extract, Cetyl alcohol, Tocopheryl acetate, Imidazolidinyl urea, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium sorbate.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő
Kód:  KSPL2059
Termékszám:  3600521823866

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05